Sports de ca Nostra

CRONICA REGIONAL PREFERENT ; ADRIA MARCA LA DIFERENCIA I FA VOLAR ELS TRES PUNTS DE SES CANALETES

DSC_0177-300x199La UE Sami es va emportar els tres punts del seu pas per Ses Canaletes, on va superar a un CCE al que li esquiva la fortuna de cara a gol i que el condemna a la penúltima plaça de la taula un cop acabada la primera volta. Amb un solitari gol d’Adri, res mes comença la segona part, en va tenir prou al conjunt de Tobal Tuduri per superar a un equip local que mai es va donar per vençut.

Emocionant trobada pel ajustat i incert del marcador, que es va decantar del costat visitant gràcies al tant d’Adrià, en una de les poques ocasions dels de Ciutadella. Els locals van buscar l’empat en tot moment, però no van estar encertats en atac. Els ciutadellencs es col·loquen segons, a un sol punt de lider, un cop reajustat el calendari i posar-se al dia lluissers i samistas respecte als altres equips.
Amb el resultat de 0-0 s’arribava al descans. El CCE va sortir a la segona part a la recerca de la victòria. Va tenir diverses ocasions per fer-ho, però també una molt clara dels visitants en el 87 per sentenciar el partit, en les botes d’Alberti, però el porter Javi endeví la intenció del davanter visitant en el seu intent de regat al porter. Llavors va ser quan va aparèixer la figura de Ricki i la seva velocitat. El davanter lluisser ingué dues oportunitats davant Aram després del gol de Adri, que va posar l’ui a les grades. La primera d’elles, després d’un mal rebuig de la defensa ciutadellenca, que el veloç punta lluisser aprofitar per controlar a la perfecció i plantar-se sol davant Aram, però el seu xut mossegat acaba en les mans del porter verd-i-blanc, quan la grada gairebé celebrava l’empat , era el minut 66.El primer temps va estar ple de ritme i intensidat, però escàs d’ocasions, perquè fessin oblidar el fred humit que patien els espectadors que es van desplaçar fins el feu lluisser. Una xilena de Adri al minut 15 va ser la primera i unica clara ocasió dels ciutadellencs del primer temps. Els de Micki Gomila per la seva banda, es trobaven còmodes en el seu paper de contragolpetjador, la velocitat de Othman, Xiscu i Alberto, feia patir i no confiar-se als visitants, que sofrien en tasques defensives. Un xut frontal de Manu que aturar amb seguretat Aram va ser la gran oportunitat dels locals en el primer temps, era el minut 29.

FOTO: JAUME ANGLADA
FOTO: JAUME ANGLADA

Poc després, en una falta llunyana botada per Alvaro sobre el cap de Zurbano, acaba de nou als peus de Ricki, en aquesta ocasions la providencial intervenció del defensa Taltavull va poder evitar de nou la igualada.

Amb un CCE bolcat i desprecoupat de les tasques defensives, el tècnic local va moure la banqueta i l’equip a la recerca d’arrencar un resultat positiu, Alberti es va plantar sol davant Javi, el porter va encertar a llançar-se als peus del davanter quan aquest volia regatejar. L’ultima del partit va ser per als de Ses Canaletes, un fort xut de Juli des àrea gran acabar massa creuat desaprofitant l’ocasió de treure com a mínim un empat que hagués deixat insadisfet a tots dos equips.

Los comentarios están cerrados.