Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller

SENIOR M. B : ELS SÉNIOR DEL CVS CONST. TUENT SÓLLER TANQUEN UNA NOVA TEMPORADA AMB BONES SENSACIONS I GANES DE MÉS

Posted: 21 Feb 2017 04:24 AM PST

CVS Const. Tuent Sóller 1-3 CV Manacor juv. (25-27/25-23/14-25/20-25)

Pels sollerics jugaren : Albert Ros, Miquel Colom, Pep Campillo, Rafel Oliver, Pepllu Calvo, Alberto Terrón, Gerard Puig i Mar Martorell.

Els nostres tancàven una bona temporada rebent el juvenil del CV Manacor en un partit que es presentava igualat i en que els nostres cercàven certa revenja després del partit de la primera volta en que els sollerics, amb moltes baixes i 6 jugadors justs, reberen un dur correctiu per part dels joves manacorins.

No es va poder aconseguir la victòria però es va lluitar de valent i en tres dels quatre sets es va competir bé per intentar guanayar l’encontre. Bona feina de tots els jugadors sollerics que no poguéren aturar els dos receptors visitants que per zona 4 puntuaren moltissim i condicionaren el resultat final.
A destacar la gran segona volta dels sollerics que tanquen la temporada amb 9 victòries i 7 derrotes, assolint la segona posició de la segona balear. Enhorabona equip i a seguir gaudint del volei!!…

JUVENIL F. A : GRAN VICTÒRIA DEL CVS XC PROPERTIES SÓLLER EN LA LLUITA PER LA SEGONA PLAÇA

Posted: 21 Feb 2017 04:00 AM PST

CVS XC Properties Sóller 3-2 La Salle PI (22-25/25-13/21-25/25-23/15-5)
Jugaren: Adela, Jenny, Aina S. , Carla, Aina G. , Marga, Luisa, Laura C. , Laura M. , Mariona i Marta.
Diumenge a Son Angelats es disputava la segona plaça de la lliga regular entre dos grans equips i l’encontre no va decebre a ningú perquè es va veure volei del bo.
El primer set començà amb clar domini de les solleriques pero rapidament les palmesanes empataren el set amb un gran servei que les locals no saberen rebre.

De cara als punts final les visitants estaren més ordenades en defensa i s’emportaren el primer set per un 22-25. El segon set començà com el primer, les solleriques dominant al marcador pero aquesta vegada no deixaren que les palmesanes reaccionessin i acabaren emportant-se el set per un clar 25-13. Però els alts i baixos per part del dos equips féren que el tercer comencés amb domini per les visitants, altre cop més ordenades en defensa i amb un gran atac i servei s’emportaren el set per un 21-25. Les solleriques no podien deixar passar l’oportunitat de tornar-se a ficar dins el partit i així o féren amb el set mes ajustat de tot el partit, començaren dominant pero rapidament les palmasanes reaccionaren, s’arribà al 22-22, finalment les locals controlant la pressió, saberem competir millors els punts finals i s’emportaren el set per un ajustadissim 25-23.

Així s’arribà al cinquè set que sempre es una lotería. Si no comences el set be es molt difícil remontar, degut a que el set es a 15 punts, les locals demostraren un clar domini a n’aquest set on no donaren opció a les visitants de lluitar el set guanyant aquest per un clar 15-5. Gràcies a aquesta gran victòria de les nostres, s’acosten de cada vegada més a la segona plaça que dóna plaça per al Campionat de Balears juvenil femení, el gran objectiu marcat per aquesta temporada.
Enhorabona nines!
Proper partit dia dijous 23 a les 18:30h a la pista del quart clasificat A.D. Alaró

JUVENIL F. B : EL CVS ELÈCTRICA BERNAT POSA LES COSES DIFÍCILS AL LÍDER EN UN BON PARTIT

Posted: 21 Feb 2017 03:09 AM PST

CVS Elèctrica Bernat Sóller 1-3 CV Mayurqa (18-25/15-25/25-23/14-25)
Derrota del CVS Elèctrica Bernat Sóller front d’un líder que asustà més per líder que pel joc demostrat. Un partit força interessant en que en els dos primers sets les jugadores solleriques sortiren amb molts de nervis, bon joc a moments, i massa errors que féren que el Mayurqa no ho tengués difícil.

En el tercer set un recital de joc solleric, on es demostrà el nivell que pot donar s’equip, es guanyà ajustat però amb ganes i amb seguritat, el quart tornà la manca de confiança i els nervis.

 Derrota per 1-3 set, seguint amb la millora que tants sols es una qüestió de tranquilitat i confiança.
El dissabte vinent ens desplacem a Sant Josep, un altre dels forts de la categoria. Pel CVS Elèctrica Bernat Sóller jugaren Laura Gómez, Aina Rullan, Sílvia Masutti, Carla Corbett, Ana Maria Hernandez, Rosa Grancha, Marta Valls, Sílvia Sánchez, Encarna Capó i Carme Bernat.

CADET F. A : LES CADETS DEL CVS CONST. MIQUEL MORELL SÓLLER, MÉS LIDERS!!

Posted: 21 Feb 2017 02:25 AM PST

CV Artà 0-3 CVS Const. Miquel Morell Sóller (22-25/21-25/17-25)
Aquest cap de setmana tenien un partit molt complicat a Artà i que aconsseguiren guanyar per 0-3 . Pel resultat pot semblar que l’ encontre va esser senzill per les nostres ,peró no va esser així. L’equip artanenc va jugar molt bé els dos primers sets ,va agafar avantatges de quatre o cinc punts als dos sets i es mostrava molt sòlid en recepció i defensa.

Les solleriques anaven a remolc ,i anaven jugant millor així com s’anava acostant el final de set, i aixó sumat a que les nostres no fallaren en els moments claus, féren que les de La Vall guanyessin el dos primers sets en els que l’Artà havia agafat l’iniciativa.

Al tercer set les solleriques  sortiren amb una marxa més i varen jugar a molt bon nivell i aconsseguiren que el rival no pogués fer el seu joc, i no trobava la manera de fer front al joc de les nostres que s’endugueren el tercer set de manera clara.
El CVS Construccions Miquel Morell Soller sumà una victòria de prestigi que el manté una setmana més a la primera posició de la taula. Enhorabona i a seguir fent feina per a millorar. Anims!!.
 Jugaren : Carla Bort, Aina Gomez, Mariona Galindo, Marga Sastre, Marta Jaume, Luisa de Miranda, Laura de Chavarria, Laura Mayol ,Laura Weingart ,Laura Manrique ,Silvia Mairata i Sara Sanchez.
Próxim partit a Son Angelats  Dijous dia 2 de Març a les 19:15h contra Esporles.

CADET F. B : LES DEL CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER S’IMPOSEN A UN LLUITADOR BUNYOLA

Posted: 21 Feb 2017 01:47 AM PST

CVS Fustes Ca’n Vaquer Sóller 3 – 0 CV Bunyola (25-20/25- 22/25-6)
Aquest dissabte es va disputar l’encontre entre el CVS Fustes Ca’n Vaquer Sóller i el CV Bunyola. El partit va començar de cara per les jugadores de Sóller que dominaven el set sense gaires dificultats. Les bunyolines no donaren res per perdut i lluitaren el set fins al final, fet que va sorprendre a les nostres i quasi els hi costa perdre el parcial (25-20).

El segon set va ser molt semblant al primer, el Fustes Ca’n Vaquer es va confiar més del compte i el Bunyola amb perseverança i feina va arribar a provocar un final ajustat amb un 21-21, als punts finals les solleriques varen reaccionar i es féren amb la victòria per un 25-22. Les cadets b varen aprendre la lliçó i sortiren al tercer set molt concentrades i cometent molts menys errors, fet que els va permetre guanyar el set amb contundència per un 25- 6.

El Fustes Ca’n Vaquer visita al líder la pròxima setmana. El partit tendrà lloc dissabte 25 a les 12h a Porto Cristo. Molta sort!!.

INFANTIL F. A : CÒMODE VICTÒRIA DEL CVS CONST. MARC GALINDO QUE ES MANTÉ LÍDER

Posted: 21 Feb 2017 01:40 AM PST

CVS CONST. M. GALINDO SÓLLER 3-0 CV ST. JOSEP A amb parcials de 25-2 / 25-9 / 25-14

Pel CVS CONST. M. GALINDO SOLLER jugaren, Aina Zamrik, Ines Tugores, Mar Crespi, Paula Mayol, Malen Sebastian, Claudia Coll i Esther Coll.

Les nostres infantils de CVS CONST M GALINDO SOLLER aconseguiren una nova victòria per un clar 3-0, que els permet comandar la classificació de la lliga regular de primera infantil.

El partit no va tenir molta història, ja que des del principi es va veure la superioritat de les locals damunt el parquet de Son Angelats. Les nostres començaren molt concentrades en el joc i no deixaven caure cap bolla damunt la pista, amb bons serveis i bones transicions de defensa-atac, acabant aquest primer set amb un clar 25-2 a favor de les nostres. En el segon set va seguir la superioritat local degut a que les solleriques eren millor tècnicament i s’imposaven amb certa facilitat, guanyant el set amb autoritat. En el tercer les nostres entraren en el set un poc relaxades, cosa que aprofitaren les col·legials per començar comandant en el marcador, però a mesura que avançava el set, les nostres passaren a dominar el marcador i acabaren per imposar-se amb claredat. Enhorabona!.

El nostre equip descansarà la pròxima setmana.

INFANTIL F. B : TREBALLADA VICTÒRIA DEL CVS FORN CA’N FRAU SÓLLER

Posted: 21 Feb 2017 12:00 AM PST

CV Forn Can Frau 3-1 CV Porto Cristo (20-25/25- 15/25-20/25- 18)
Treballada victòria de ses infantils de CVS FORN DE CAN FRAU SOLLER per 3-1 davant un combatiu Porto Cristo. El partit comença molt tranquil per les nostres nines, feina i concentració es el que es veia, però aquesta tranquil·litat va fer que les rivals agafessin forces i dominessin el primer set amb les seves defenses i el seu atac llarg i dur; així s’emportà el set per un 20-25.

El segon, tercer i quart set van ser dominats per les solleriques que sortiren a la pista més atentes i amb ganes de acabar el partit amb victòria. Saberen estar en els moments claus i tancaren els sets per 25-15/ 25-20 i 25-18.

Les nostres tornaran a jugar el proper dissabte 25 a les 9.15 h del matí a Palma davant el St. Josep Obrer. Molta sort!!..

INFANTIL F. C : EL CVS NÀUTICA SÓLLER GUANYA EL SEU PRIMER TIE BREAK

Posted: 20 Feb 2017 11:43 PM PST

CVS NÀUTICA SÓLLER 3-2 VC CIDE C (19-25/25- 16/25-22/19- 25/15-12)
Les menudes del CVS Nàutica Sóller segueixen amb la seva aventura amb una nova i treballada victòria davant un molt bon Cide. Un partit que es va decidir al cinquè set, i aquest cop si, les solleriques van saber resoldre’l de manera positiva. El partit no va començar de la millor manera per les nostres. Al primer set no sortia res. Males recepcions, frees que no anaven a lloc, saques fallats i els atacs quedaven a la xarxa.

Només a final de set, i després d’un parell de canvis es va saber reaccionar. I mireu si es va reaccionar que el al segon, només entrar a pista es van posar amb 7 punts d’avantatge que les palmesanes no van poder escurçar en cap moment. Ara si sortien les coses, la recepció i els frees van anar a lloc, i el servei va tornar a ser la clau. 25 a 16 a la butxaca i el partit tornava a començar. Al tercer set va es va tornar a baixar el ritme de joc i tornaren a aparèixer els errors i fins i tot el Cide es va posar 10 punts per davant al marcador. Una petita millora en general va fer que la distància s’escurcés i les solleriques van empatar el set a 20. Era el moment d’acabar de treure el màxim, i així ho feren, van saber capgirar un set que s’havia posat en contra i el guanyaren 25 a 22.

Però la muntanya russa en joc que venien desplegant durant tot el partit no havia acabat, i baixar el ritme passa factura. Novament els nervis i els errors feren acte de presència i les indecisions a moltes pilotes, juntament amb les ganes de les jugadores de Cide per que no s’acabés el partit; van fer que el set acabés amb un 19 a 25 a favor de les palmesanes. Tocava jugar un cinquè set. El set va començar molt be per les nostres menudes, que des de l’inici van demostrar que tenien ganes de guanyar el partit amb molt bones accions. Al canvi de camp s’anava per davant 8 a 7, però Cide va reaccionar i va capgirar el marcador posant-se 9 a 12. Els nervis eren visibles a les cares de les nostres jugadores i l’entrenadora va demanar temps mort per tal de calmar-los i donar confiança. I va funcionar, perquè a partir de la nova entrada a pista les de Nàutica Sóller no donaren opció a les de Cide i s’acabaren emportant el partit per 15 a 12, amb molt bones defenses i donant els frees molt be que donaren peu a millors atacs i on el servei va funcionar beníssim.
Aquest divendres a les 18:30 toca visita a Esporles. Equip de la part alta de la classificació i al que a la primera volta es va aconseguir guanyar un set. Molta sort menudes i a per totes!!

Los comentarios están cerrados.