Sports de ca Nostra

CCE. SANT LLUIS ; CRONICA REGIONAL PREFERENT, Un golàs de Cristian deixa els tres punts a Sant Antoni

P1100304-300x169Un gol de Cristian al minut 88 des del centre del camp de Cristian deixa als de Micki Gomila a les portes de puntuar en la seva visita a Sant Antoni i infligeix ​​la quarta derrota en aquesta recent tancada primera volta de la competició i deixa als de Ses Canaletes sense la seva tercera victòria consecutiva.

La trobada va tenir alternatives en el joc i gols. En el primer acte el partit va tenir color visitant, el CCE va posar algu mes d’intensitat i si en principi la seva arma més important semblava ser tenir més possessió de pilota, la manca de fluïdesa en el seu joc i el no trobar-se còmode sobre el terreny de joc va fer que els visitants es trobés algú desconegut en el primer acte.

No obstant això, amb la ocasió més clara, els visitants van aconseguir posar-se per davant soprepasat l’equador del primer temps. Una excel·lent contra entre Othamn i Ricki a la sortida d’un córner en contra deixa al segon totalment sol davant Barba que, encara que rebutja la primera rematada del davanter lluisser no va poder fer el mateix amb el rebuig que aprofita Ricki per avançar els de Ses Canaletes. El més difícil ja estava fet, avançar-se en una trobada poc brillant i poder tornar a buscar aquestes bones sensacions de partits anteriors.

 

A la segona meitat tot va canviar i l’Atletic Ciutadella anava guanyant terreny als nostres a la recerca de l’empat, més encara quan els nostres anaven perdent efectius pel camí, lesionat Moyano en el primer temps i sent substituït per Álvaro, Busutil i Carlos Segui van patir els mateixos contratemps, obligant al cos tecnic a improvisar un centre del camp desconegut en aquesta Lliga.

Ja per llavors hi va haver un parell d’oportunitats per aconseguir l’empat per part dels de Berto Moll, però un parell d’intervencions de Javi deixaven l’avantatge momentània per als de Gomila. Els de casa van prémer l’accelerador i es mastegava l’empat. Tot i la diferència en el marcador, el CCE va poder sentenciar a la contra però no ho aconseguir o acabar pagant.

Al minut 78, una falta lateral botada per els vermells acabar al cap d’Oscar Tuduri, que ara si, va aconseguir batre Javi i posar les taules al marcador. Amb temps per davant, qualsevol tant donaria la victòria al que l’anotés, amb molt poc marge per al seu rival per reaccionar. I així va ser, el tant de Cristian, després d’aprofitar una baló mort al centre de camp deixar els tres punts a Sant Antoni i va fer tornar de buit als de Gomila cap a Sant Lluís.

Foto: CCE Sant Lluis
Foto: CCE Sant Lluis

Aquest proper dimecres dia 22 ia partir de les 20:30 hores a Ses Canaletes, el CCE i la UE Sami es posaran al dia amb el calendari i disputaran el partit corresponent a la cinquena jornada de Lliga ajornat en el seu dia pel mal temps, un rival complicat però que ha de fer que els nostres treguin el seu caràcter per emportar-se els tres punts i escalar posicions a la taula.

Los comentarios están cerrados.