Sports de ca Nostra

SETMANA SANTA DE FUTBOL PER AL PLANTER BLAU

1934605_597353600419661_3248655945043187347_nA la pedrera blavosa l’espera una Setmana Santa plena de compromisos que portaran als equips Benjamin i Aleví de segon i primer any respectivament a disputar diferents tornejos previstos per aquestes dates en els últims anys.

Els benjamins de segon any viatgeran a Salou, a la província de Tarragona, per disputar la Marenostrum Cup, un dels tornejos més importants de la regió on s’enfrontaran a equips vinguts de tots els continents per disputar uns partits que es concentren en unes instal·lacions de somni . La Mare Nostrum Cup disposa d’instal·lacions d’ús exclusiu com són a els 8 camps de futbol 11 convertibles a futbol 7 del Complex Esportiu Futbol Salou, a més de 6 camps més a Reus, 2 de Riudoms i a els de Vila-Seca , la Floresta Cusa La Granja i Bonavista. Un Autèntic luxe! En el cas dels 16 benjamins que es desplaceran fins a terres catalanes no és una cosa nova per a la majoria d’ells, que ja van estar l’any passat vivint una gran experiència i recordant aquesta sortida com una autèntica aventura.

L’Aleví de primer any, per la seva banda, defensarà la samarreta blava sense moure’s de l’illa, on serà un dels equips que formaran part de la Mecup a la categoria U11. Els de Jaume Serra viuran la experiència d’enfrontar i intentar superar a equips de màxim nivell tant espanyols com internacionals, entre els quals figuren Arsenal FC, RCD Espanyol, At.de Madrid, Genk i la Inter Academy.

Els equips del nostre planter són ja un habitual d’aquest tipus de tornejos que mouen al voltant de la pilota a tota la família per passar una Setmana Santa dels més esportista.

CCE Santlluis

Los comentarios están cerrados.