Noticies CVS

15 febrero 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional
SÉNIOR M. B : EL CVS CONST. TUENT SÓLLER ES FA AMB LA SEGONA PLAÇA GUANYANT AL CV MURO

Posted: 14 Feb 2017 04:34 AM PST

CVS Const. Tuent SĂłller 3-1 CV Muro (28-26/31-33/26-24/25-20)

Pel CVS jugaren : Albert Ros, Miquel Colom, Pep Campillo, DamiĂ  Coll, Rafel Oliver, Pepllu Calvo, Alberto TerrĂłn, Gerard Puig i Marc Martorell.
Els nostres demostren cada setmana una gran ambiciĂł i fan de cada partit una festa. El poc pĂșblic assistent sempre gaudeix de l’espectacle ja que la manca de volei, sempre Ă©s suplida per les ganes i la intenssitat que posen els equips d’aquesta categoria.

La igualtat dóna peu a partits com el de dissabte que no són una excepció a la segona balear. Sets llarguíssims i molt emocionants com els tres primers del partit de dissabte en que el nostres es buidaren conscients de que la segona plaça estava en joc i de que el CV Muro era un bon equip que ho posaria dificilissim.

MĂ xima igualtat en els dos primers sets que es decidiren per la mĂ­nima amb uns 28-26 i 31-33 Ăšpics. PerĂČ els visitants potser acusaren mĂ©s el desgast fĂ­sic i mental i la derrota 26-24 en el tercer parcial els va deixar tocats. El quart parcial va ser una mica mĂ©s cĂČmode pels sollerics que dugueren avantatge durant tot el parcial fins acabar amb els set i amb el partit. Al final, alegria sollerica i satisfacciĂł per la feinada feta i la segona plaça final a la lliga en la tercera temporada de l’equip a la segona balear. Enhorabona!!…
Els nostres acabaran la temporada la setmana que ve jugant contra el juvenil del CV Manacor a Son Angelats, el dissabte a les 16:00 h. Molta sort!!…

JUVENIL F. B : GRAN VICTÒRIA DEL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER DAVANT EL PÒRTOL

Posted: 14 Feb 2017 04:13 AM PST

CV PÒRTOL 2-3 CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER
Un partit molt maco d’aquells que enganxen. Una bona actuaciĂł de les solleriques, començant perdent el primer set, 25/20, amb bon joc perĂČ amb falta de convicciĂł. Aquesta arriba al segon set on ens imposarem per 22/25 amb una gran lluita.

El tercer tambĂ© fou nostre amb un clar 15/25. En el quart un poc de relaxaciĂł i un parell d’errades donaren el set al PĂČrtol per 23/25 i al quint i definitiu una gran lluita dels dos equips i molta serietat de les solleriques i molta lluita ens va donar la victĂČria (14-16). Sense cap dubte el millor partit de sa temporada.

El dissabte vinent reben al Mayurqa lĂ­der de sa lliga un partit molt interessant i una prova de la bona evoluciĂł per l’equip.
Pel CVS ElĂšctrica Bernat SĂłller jugaren, Laura Gomez, Aina Rullan, Carla Corbett, Ana Maria HernĂĄndez, Marta Valls, Silvia Massuti, Magdalena Pujol i Margalida GonzĂĄlez.

CADET F. B : TOT I NO MOSTRAR EL SEU MILLOR JOC, EL CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER ES FA AMB LA VICTÒRIA

Posted: 14 Feb 2017 04:04 AM PST

CV Manacor B 1-3 CVS Fustes Ca’n Vaquer SĂłller (14-25/25- 18/22-25/13- 25)
Les jugadores del CVS Fustes Ca’n Vaquer SĂłller es desplaçaren el passat divendres a Manacor per disputar el seu encontre. Les nostres entraren molt concentrades al camp i amb un servei molt regular i una defensa ordenada aconseguiren fer-se amb el primer set sense gaires dificultats amb un marcador de 14-25. Durant la disputa del segon set, les solleriques es relaxaren i les manacorines aprofitaren l’ocasiĂł per posar-se al capdavant del marcador. Les locals no deixaren anar l’avantatge aconseguida durant els primers punts del set.

Per la nostra part, les nines del cadet b a mesura que anava avançant el set van anar millorant el seu joc, perĂČ les manacorines ja havien agafat massa distĂ ncia al marcador i caiguĂ© de la seva part (25-18). Durant el transcurs del tercer set el CVS Fustes Ca’n Vaquer SĂłller va anar millorant el seu joc i va anar intentant trobar el joc mostrat durant el començament del partit, perĂČ alguns desajustos i altres descol·locacions en defensa feren que el set arribes molt igualat al final. Finalment, les solleriques s’ajudaren d’un bon servei per fer-se amb el set per un 22-25. Pel que fa al quart set es va poder veure un CVS Fustes Ca’n Vaquer SĂłller mĂ©s centrat i organitzat que no va deixar escapar el set per finalitzar el partit (13-25).

El CVS Fustes Ca’n Vaquer SĂłller afronta el seu prĂČxim partit dissabte, dia 18 a les 12h a Son Angelats contra el CV Bunyola.

INFANTIL F. C : EL CVS NÀUTICA SÓLLER MOSTRA LA SEVA EVOLUCIÓ A ARTÀ

Posted: 14 Feb 2017 03:56 AM PST

CV ARTÀ 0-3 CVS NÀUTICA SÓLLER (14-25/23- 25/20-25)

Les jugadores del NĂ utica SĂłller van aconseguir a ArtĂ  una important victĂČria, deixant encara mĂ©s patent la millora general d’aquest grup de jugadores en el seu primer any en competiciĂł federada. Les solleriques jugaren un molt bon partit des de l’inici fins al final.

El primer set va ser de clar domini solleric, doncs es van avançar al marcador arribant al final amb un 7 a 24 a favor, tot i que va costar tancar el set, ja que les artanenques van reaccionar i escurçaren el marcador, perĂČ finalment es va tancar per 14 a 25. El segon va ser el mĂ©s ajustat de tots. Les d’ArtĂ  es van posar per davant al marcador a l’inici del set degut a una mica de relaxaciĂł de les nostres, perĂČ la diferĂšncia es va saber escurçar a final de set, igualant el mateix a 22 i desprĂ©s a 23. Dos molt bons serveis van decidir el marcador per a les nostres per un ajustadĂ­ssim 23 a 25. Aquest cop si es va saber controlar la pressiĂł d’arribar al final ajustat i resoldre. El tercer i definitiu set va ser una mica calc del primer. Les de NĂ utica SĂłller van fugir al marcador a l’inici del set i es van relaxar al final, perĂČ sempre mantenint un parell de punts d’avantatge que no feren perillar el set, ni el partit.
En general es van controlar molt be les free balls, i aixĂČ va permetre provar per primer cop a la temporada, l’atac per centre que havien estat entrenant durant tota la setmana prĂšvia al partit. El servei segueix essent una de les millors armes d’aquest equip i va donar molta avantatge, sobre tot al primer i segon set.
Aquest dissabte 18 de febrer torna tocar jornada a casa, on les nostres reben la visita del Voley Ciutat Cide “C”, a les 10 a Son Angelats. A seguir sumant palometes!!

INFANTIL F. A : NOVA VICTÒRIA DEL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER A PORTOCRISTO

Posted: 14 Feb 2017 03:49 AM PST

CV PORTOCRISTO 0-3 CVS CONST. M. GALINDO SÓLLER amb parcials de 26-28/13- 25/6-25

Pel CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER jugaren, Aina Zamrik, Ines Tugores, Mar Crespi, Paula Mayol, Malen Sebastian, Laura Manrique i Esther Coll.

Les nostres infantils de CVS Const. Marc Galindo SĂłller aconseguiren una nova victĂČria en la seva visita a Portocristo per 0-3, que els hi permet seguir comandant la classificaciĂł de la lliga de primera infantil. El partit no va començar gens fĂ cil per les nostres nines, ja que començaren molt imprecises en recepciĂł i en atac, cosa que aprofitaren les locals per dominar en el marcador fins arribar a tenir un 24-21 a favor.

PerĂČ amb una gran reacciĂł, les nostres capgiraren el marcador i guanyaren el set per 26-28, fet que va ser clau en l’esdeveniment dels altres sets. En el segon set les nostres es començaren a entonar i passaren a dominar el joc i el marcador amb mĂ©s facilitat i amb una gran actuaciĂł d’Ester Coll que va ser un mal son per a la defensa local. El tercer set no va tenir histĂČria ja que les nostres nines des d’un principi començaren amb molta intensitat i no donaren opciĂł a les locals guanyant aquest set amb claredat i aconseguint una nova victĂČria.

Les nostres nines jugaran a SĂłller, el prĂČxim divendres dia 17 a les 18 h davant el San Josep A, esperant aconseguir una nova victĂČria.