Sports de ca Nostra

Noticies CVS

SÉNIOR M. B : EL CVS CONST. TUENT SÓLLER ES FA AMB LA SEGONA PLAÇA GUANYANT AL CV MURO

Posted: 14 Feb 2017 04:34 AM PST

CVS Const. Tuent Sóller 3-1 CV Muro (28-26/31-33/26-24/25-20)

Pel CVS jugaren : Albert Ros, Miquel Colom, Pep Campillo, Damià Coll, Rafel Oliver, Pepllu Calvo, Alberto Terrón, Gerard Puig i Marc Martorell.
Els nostres demostren cada setmana una gran ambició i fan de cada partit una festa. El poc públic assistent sempre gaudeix de l’espectacle ja que la manca de volei, sempre és suplida per les ganes i la intenssitat que posen els equips d’aquesta categoria.

La igualtat dóna peu a partits com el de dissabte que no són una excepció a la segona balear. Sets llarguíssims i molt emocionants com els tres primers del partit de dissabte en que el nostres es buidaren conscients de que la segona plaça estava en joc i de que el CV Muro era un bon equip que ho posaria dificilissim.

Màxima igualtat en els dos primers sets que es decidiren per la mínima amb uns 28-26 i 31-33 èpics. Però els visitants potser acusaren més el desgast físic i mental i la derrota 26-24 en el tercer parcial els va deixar tocats. El quart parcial va ser una mica més còmode pels sollerics que dugueren avantatge durant tot el parcial fins acabar amb els set i amb el partit. Al final, alegria sollerica i satisfacció per la feinada feta i la segona plaça final a la lliga en la tercera temporada de l’equip a la segona balear. Enhorabona!!…
Els nostres acabaran la temporada la setmana que ve jugant contra el juvenil del CV Manacor a Son Angelats, el dissabte a les 16:00 h. Molta sort!!…

JUVENIL F. B : GRAN VICTÒRIA DEL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER DAVANT EL PÒRTOL

Posted: 14 Feb 2017 04:13 AM PST

CV PÒRTOL 2-3 CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER
Un partit molt maco d’aquells que enganxen. Una bona actuació de les solleriques, començant perdent el primer set, 25/20, amb bon joc però amb falta de convicció. Aquesta arriba al segon set on ens imposarem per 22/25 amb una gran lluita.

El tercer també fou nostre amb un clar 15/25. En el quart un poc de relaxació i un parell d’errades donaren el set al Pòrtol per 23/25 i al quint i definitiu una gran lluita dels dos equips i molta serietat de les solleriques i molta lluita ens va donar la victòria (14-16). Sense cap dubte el millor partit de sa temporada.

El dissabte vinent reben al Mayurqa líder de sa lliga un partit molt interessant i una prova de la bona evolució per l’equip.
Pel CVS Elèctrica Bernat Sóller jugaren, Laura Gomez, Aina Rullan, Carla Corbett, Ana Maria Hernández, Marta Valls, Silvia Massuti, Magdalena Pujol i Margalida González.

CADET F. B : TOT I NO MOSTRAR EL SEU MILLOR JOC, EL CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER ES FA AMB LA VICTÒRIA

Posted: 14 Feb 2017 04:04 AM PST

CV Manacor B 1-3 CVS Fustes Ca’n Vaquer Sóller (14-25/25- 18/22-25/13- 25)
Les jugadores del CVS Fustes Ca’n Vaquer Sóller es desplaçaren el passat divendres a Manacor per disputar el seu encontre. Les nostres entraren molt concentrades al camp i amb un servei molt regular i una defensa ordenada aconseguiren fer-se amb el primer set sense gaires dificultats amb un marcador de 14-25. Durant la disputa del segon set, les solleriques es relaxaren i les manacorines aprofitaren l’ocasió per posar-se al capdavant del marcador. Les locals no deixaren anar l’avantatge aconseguida durant els primers punts del set.

Per la nostra part, les nines del cadet b a mesura que anava avançant el set van anar millorant el seu joc, però les manacorines ja havien agafat massa distància al marcador i caigué de la seva part (25-18). Durant el transcurs del tercer set el CVS Fustes Ca’n Vaquer Sóller va anar millorant el seu joc i va anar intentant trobar el joc mostrat durant el començament del partit, però alguns desajustos i altres descol·locacions en defensa feren que el set arribes molt igualat al final. Finalment, les solleriques s’ajudaren d’un bon servei per fer-se amb el set per un 22-25. Pel que fa al quart set es va poder veure un CVS Fustes Ca’n Vaquer Sóller més centrat i organitzat que no va deixar escapar el set per finalitzar el partit (13-25).

El CVS Fustes Ca’n Vaquer Sóller afronta el seu pròxim partit dissabte, dia 18 a les 12h a Son Angelats contra el CV Bunyola.

INFANTIL F. C : EL CVS NÀUTICA SÓLLER MOSTRA LA SEVA EVOLUCIÓ A ARTÀ

Posted: 14 Feb 2017 03:56 AM PST

CV ARTÀ 0-3 CVS NÀUTICA SÓLLER (14-25/23- 25/20-25)

Les jugadores del Nàutica Sóller van aconseguir a Artà una important victòria, deixant encara més patent la millora general d’aquest grup de jugadores en el seu primer any en competició federada. Les solleriques jugaren un molt bon partit des de l’inici fins al final.

El primer set va ser de clar domini solleric, doncs es van avançar al marcador arribant al final amb un 7 a 24 a favor, tot i que va costar tancar el set, ja que les artanenques van reaccionar i escurçaren el marcador, però finalment es va tancar per 14 a 25. El segon va ser el més ajustat de tots. Les d’Artà es van posar per davant al marcador a l’inici del set degut a una mica de relaxació de les nostres, però la diferència es va saber escurçar a final de set, igualant el mateix a 22 i després a 23. Dos molt bons serveis van decidir el marcador per a les nostres per un ajustadíssim 23 a 25. Aquest cop si es va saber controlar la pressió d’arribar al final ajustat i resoldre. El tercer i definitiu set va ser una mica calc del primer. Les de Nàutica Sóller van fugir al marcador a l’inici del set i es van relaxar al final, però sempre mantenint un parell de punts d’avantatge que no feren perillar el set, ni el partit.
En general es van controlar molt be les free balls, i això va permetre provar per primer cop a la temporada, l’atac per centre que havien estat entrenant durant tota la setmana prèvia al partit. El servei segueix essent una de les millors armes d’aquest equip i va donar molta avantatge, sobre tot al primer i segon set.
Aquest dissabte 18 de febrer torna tocar jornada a casa, on les nostres reben la visita del Voley Ciutat Cide “C”, a les 10 a Son Angelats. A seguir sumant palometes!!

INFANTIL F. A : NOVA VICTÒRIA DEL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER A PORTOCRISTO

Posted: 14 Feb 2017 03:49 AM PST

CV PORTOCRISTO 0-3 CVS CONST. M. GALINDO SÓLLER amb parcials de 26-28/13- 25/6-25

Pel CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER jugaren, Aina Zamrik, Ines Tugores, Mar Crespi, Paula Mayol, Malen Sebastian, Laura Manrique i Esther Coll.

Les nostres infantils de CVS Const. Marc Galindo Sóller aconseguiren una nova victòria en la seva visita a Portocristo per 0-3, que els hi permet seguir comandant la classificació de la lliga de primera infantil. El partit no va començar gens fàcil per les nostres nines, ja que començaren molt imprecises en recepció i en atac, cosa que aprofitaren les locals per dominar en el marcador fins arribar a tenir un 24-21 a favor.

Però amb una gran reacció, les nostres capgiraren el marcador i guanyaren el set per 26-28, fet que va ser clau en l’esdeveniment dels altres sets. En el segon set les nostres es començaren a entonar i passaren a dominar el joc i el marcador amb més facilitat i amb una gran actuació d’Ester Coll que va ser un mal son per a la defensa local. El tercer set no va tenir història ja que les nostres nines des d’un principi començaren amb molta intensitat i no donaren opció a les locals guanyant aquest set amb claredat i aconseguint una nova victòria.

Les nostres nines jugaran a Sóller, el pròxim divendres dia 17 a les 18 h davant el San Josep A, esperant aconseguir una nova victòria.

Los comentarios están cerrados.