Sports de ca Nostra

Primera Regional ; Pilares La Soledad 3-Escolar 2

llosetense1Partit que per ocasions hauria d’haver guanyat ampliament l’equip visitant. Pero la falta d’encert davant la porteria i de vegades l’encert del porter local han fet que aquest partit, que estava marcat en vermell per l’importancia dels 3 punts, s’escapés de les mans als verd-i-blancs. En els pitjors dels casos s’hagués pogut treure un empat però la falta de concentració al darrer segon del partit va fer que l’àrbitre anulàs un gol, que d’haver estat més vius, hagués pogut significar el 3-3 final.
Ara ens venen 15 dies amb dos partits que en principi no són de la nostra lliga, contra el primer i el tercer, però just per aixó s’ha de mirar de treure qualque cosa positiva per tal de sumar algun punt i poder sortir de la zona calenta de la classificació.

FICHA TECNICA

RESULTADOS Y CLASIFICACION

 

http://www.capvermell.org

 

Los comentarios están cerrados.