Sports de ca Nostra

CCE SANT LLUIS ; JUVENIL – LLORENÇ OLIVES, HEROI PER ELS SEUS A SES CANALETES

FullSizeRender-4-1-200x200Un gol del porter Llorenç Olives, si si han llegit bé, del porter Llorenç Olives en el minut 92 va donar els tres punts als de Elias Noval davant un rival que no mereixia el punt que a punt va estar d’emportar-se de Ses Canaletes. Va ser el gol de la fe, ja que l’equip que mai va deixar d’intentar-ho va ser el de Ses Canaletes. Dins de lo espès que va resultar el xoc, el millor va arribar al final.

La primera part va tenir al CCE com a clar dominador. L’equip local va controlar el partit però no va crear excessiu perill excepte un parell d’arribades de Adria Torres i un xut de Fortuny que van poder posar per davant als locals abans del descans. No va ser fins al minut 40 que es van avançar els de Noval amb el gol de Quevedo després de la galopada per banda esquerra d’Adria Fortuny i el ser centre va ser rematat amb el cap per el davanter lluisser.

L’Atletic Ciutadella no va voler arriscar en el seu desplaçament fins a Ses Canaletes i va preferir veure-les venir tractant d’aprofitar algun contraatac que no va arribar.

Després del descans, l’equip local va millorar i va voler més la pilota. El resultat, un partir molt més obert i amb més arribades a les àrees. Els dos volien guanyar, però sense assumir massa riscos als visitants. Només en un error en la creació dels blaus en el minut 65 va donar vida als de Guerrero que van aprofitar l’excel·lent servei de Florit per Marques entre els centrals que deixa a aquest últim davant Llorenç batent per entra les cames, era el 1-1 . Després del gol, el joc es va trencar, el CCE ho va intentar amb més cor que cap amb clares ocasions de Fortuny, Rolfi, Damia i Eric fins que Llorenç ja amb el temps complert i amb tot l’equip dins de l’àrea rival per rematar una sacada de falta des de mig del camp del meta lluisser, l’esfèric acaba fregant el mínim el cap d’un defensor per ficar-se dins de la meta defensada per Diaz.

Gol en el minut 92, èxtasi en el bàndol lluisser i victòria in extremis que va fer les delícies d’una afició i un equip que per fe i joc merèixer el premi de la victòria.

 

CCE SANT LLUIS

Los comentarios están cerrados.