Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller

IMG-20170118-WA0014


CADET F. B : LES CADETS DEL CVS FUSTES CA’N VAQUER ACONSEGUEIXEN UNA TREBALLADA VICTÒRIA

Posted: 18 Jan 2017 03:30 AM PST

VC Cide 0-3 CVS Fustes can Vaquer Sóller (24-26/ 20-25/ 18-25)
Les nostres cadets es desplaçaren a Cide el passat dissabte a les 12 h per afrontar el primer partit després de les festes. A pesar de tenir algunes baixes, les cadets entraren molt concentrades a pista i saberen afrontar l’encontre de la millor manera, amb premi final, una victòria marescuda. El primer set va començar molt favorable per les nostres, controlant el marcador en tot moment, un servei controlat els va posar moltes dificultats en defensa a les locals.

Però a la darreria del set les solleriques tingueren qualcun problema en recepció que va fer que el resultat fos tan ajustat.  Finalment varen saber tancar el set a favor. El segon va seguir la mateixa tònica, les solleriques molt concentrades amb les indicacions que se’ls havia donat. Aquest cop controlaren millor alguns serveis de les locals i pogueren endur-se el set amb més contundència. Pel que fa al tercer, les cadets de CVS varen fallar més en servei i varen haver de fer molta més feina en defensa, però saberen reaccionar i tancar el partit.

El CVS Fustes can Vaquer Sóller la setmana que ve rep el CV Pòrtol A a les 12 a Son Angelats, les solleriques haurán de treballar de valent per aconseguir una altra victòria.

JUVENIL F. B : EL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER TORNA DE MURO AMB UN BON PARTIT I UN MAL RESULTAT

Posted: 18 Jan 2017 02:34 AM PST

CV Muro 3-0 CVS Elèctrica Bernat Sóller (25-22,25-23,25-21)

Bon partit,de l’Elèctrica Bernat Sóller enfront del Muro tot i el mal resultat. Es va perdre 3-0, tenint l’oportunitat de guanyar cada set però als tres parcials una jugada llarga i amb mala sort per les Solleriques ens afectà la moral negativament i no sapiguerem guanyar-lo. També manca de contundència en atac i un Muro molt bé en defensa foren les claus de sa derrota.

Amb aquest partit conclueix sa primera volta i el proper cap de setmana descansam. D’aquí a dos caps de setmana visitem al Son Ferrer.
Per l’Elèctrica Bernat jugaren Laura Gómez, Aina Rullan, Marta Valls, Sílvia Sanchez, Rosa Grancha, Lola Rullan, Carme Bernat, Carla Corbett i Ana Maria Hernandez.

Los comentarios están cerrados.