Noticies C.V.Soller

18 enero 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
SENIOR M. B : CAP DE SETMANA INTENS PEL CVS CONST. TUENT SĂ“LLER AMB DOS BON PARTITS

Posted: 16 Jan 2017 11:53 PM PST

CV Pòrtol juv. 3-0 CVS Const. Tuent Sóller (25-9/25-21/25-17)

Pels nostres jugaren : Fèlix Cuartero, Albert Ros, Miquel Colom, Pep Campillo, Pepllu Calvo, Gerard Puig i Marc Martorell.
Divendres passat el nostre SĂ©nior va jugar al Pont d’Inca el partit ajornat corresponent a la 10Âş jornada de lliga. Un difĂ­cil partit pels nostres davant un potent equip juvenil que nomĂ©s per la seva superioritat fĂ­sica ja feia complicada una victòria.

Tot i això, els nostres donĂ ren la cara i nomes en el primer set es veren superats per un equip local que amb servei «xino», no donĂ  cap opciĂł. Els sollerics no trobaren la manera de rebre en condicions i el set passĂ  volant. Despres esl nostres milloraren en tots els aspectes del joc i donĂ ren guerra, oferint bons punts i molta lluita a damunt la pista. S’arribĂ  al final del segon set amb avantatge per 20-21 però al canvi de servei, unes quantes recepcions imprecises, tiraren les opcions de victòria. En el tercer es va mantenir la lluita però sempre per darrera en el marcador.

El 3-0 final fa justĂ­cia al que es va veure a damunt la pista tot i que els nostres anaren de menys a mĂ©s i s’acabĂ  satisfet amb la feia feta.
CVS Const. Tuent Sóller 3-0 CV Pòrtol B (25-16/26-24/25-23)
Jugaren : Albert Ros, Pep Campillo, DamiĂ  Coll, Pepllu Calvo, Alberto TerrĂłn, Gerard Puig i Marc Martorell.
I dissabte els SĂ©nior tornaren a jugar, aquesta vegada davant el SĂ©nior B del CV Pòrtol que en la primera volta els havia guanyat 1-3. Partit important per a les aspiracions dels sollerics de lluitar en la classificaciĂł de la Segona Balear i tot i que s’arribĂ  amb els jugadors contats i sense opciĂł de fer canvis, els 6 guerrers sollerics varen donar la cara i durant tot el partit jugaren amb intensitat davant un Pòrtol que no ho posĂ  gens fĂ cil. El marcador mostra la igualtat entre els dos equips que lluitaren de valent en els finals de set en que els nervis i la tensiĂł varen aparĂ©ixer, fruit de la igualtat. Els nostres varen resoldre be els dos parcials i pogueren tancar el partit amb un 3-0 que els permet mirar per amunt a la classificaciĂł.
Cal destacar la bona notĂ­cia per la tornada de DamiĂ  Coll que despres d’uns mesos d’aturada per lesiĂł, va tornar a l’activitat aquest passat dissabte, ajudant a l’equip en tot moment desde la banqueta ja que no es trobava encara al 100% per participar en el joc. Esperam veurer-lo aviat en actiu!!..
Els nostres tornaran a jugar el proper dimecres 25 a les 20 h a Son Angelats en el derbi solleric davant el juvenil del CVS. Molta sort!!..

INFANTIL F. B : UN TIE BREAK D’INFART DECIDEIX EL PARTIT DEL CVS FORN CAN FRAU SÓLLER DAVANT EL CIDE

Posted: 16 Jan 2017 11:29 PM PST

CVS FORN CAN FRAU SÓLLER 2 – 3 OMNIPRINT CIUTAT CIDE (23-25/25- 22/25-20/16- 25/18-20)

Molt bon partit el desplegat per les infantils del Forn Can Frau el passat dissabte davant les palmesanes del Cide, el qual es va decidir en un cinquè set d’infart malauradament per les contràries.

El partit va començar i va acabar molt igualat. El primer set es va perdre per la mínima, 23 a 25; però això va donar moral a les solleriques, que van mantenir el ritme de joc durant tot el segon set i que es van emportar per 25 a 22. Bones recepcions i un servei segur van ser la clau. Al tercer set les del Forn Can Frau van agafar la iniciativa des de l’inici del mateix, sense donar moltes opcions a les contràries i atacant amb molt de criteri. Amb un 17 a 24 al marcador va costar un poquet tancar el set, però finalment les nostres se l’emportaren 25 a 20. Però el partit no acaba fins que un dels dos equips aconsegueix guanyar 3 sets i les solleriques van pecar de relaxació al set que hauria pogut tancar el partit amb una victòria.
Tot el que fins a aquell moment havia anat bé no hi va anar i les de Cide van forçar el tie break. Tie break que com ja hem dit va ser d’infart i per la mínima. Les nostres perdien de 3 punts al canvi de camp i les palmesanes van gaudir de 3 pilotes de partit amb un 11 a 14 a favor, però les jugadores del Forn Can Frau no es van donar per vençudes tan fàcil ment i aconseguiren igualar el marcador a 14. A partir d’aquí ambdós equips van gaudir de pilotes de partit, però dos errors de les nostres van donar la victòria al Cide.
La propera jornada arranca la segona volta de la lliga al grup primer i les del CVS Forn Can Frau s’enfronten divendres 20 de gener al Restaurant Ca Nostra Artà a les 18:00 a Son Angelats. A la primera volta les artanenques guanyaren per un ajustat 3 a 2, esperem que a casa siguin les nostres qui s’emportin la victòria. A per totes!!.

INFANTIL F. C : BON JOC DEL CVS NĂ€UTICA SĂ“LLER DAVANT LES SEGONES TOT I LA DERROTA

Posted: 16 Jan 2017 11:24 PM PST

CV SON FERRER “A” 3 – 1 CVS NÀUTICA SÓLLER (18-25/25- 20/25-11/25- 21)

Després de quasi un més sense competició i dues setmanes sense entrenaments, les més menudes tenien un complicat partit davant el segon classificat de la lliga. Però no tot és com pareix, i les nostres es van plantar al mig de la pista amb confiança i es van emportar el primer set per 18 a 25; deixant patent la seva millora setmana rera setmana.

Bones recepcions, frees a lloc que permeteren atacs amb batuda i molts pocs errors al servei van ser la clau. El segon set va seguir la tònica del primer, tot i que un poc més ajustat i igualat fins a la vintena de punts, on un parell d’indecisions van fer que les de Son Ferrer s’emportessin el set. Aquest fet va passar factura al tercer set, doncs es va baixar el ritme de joc i es començaren a cometre errades que fins aquell moment no hi eren. Les pilotes aferrades a la xarxa quan rebien o donaven frees va ser aprofitat per les calvianeres i no donaren opció a les solleriques. 25 a 11 al marcador. Al quart set la cosa va tornar al que havia estat la tònica general del partit, amb alternances al marcador. Finalment la, podríem dir major experiència de les adversàries, va decantar el marcador al seu favor, però les nostres lluitaren fins al darrer punt acabant el set 25 a 21.
El proper partit del CVS Nàutica Sóller serà aquest divendres 20 de gener a les 20:00 a Son Angelats davant un AD Alaró “C” que, a priori, es presumeix com a molt similar a les nostres. Sort menudes!!