Sports de ca Nostra

Presentació de la 39 Diada Ciclista Sant Sebastià 2017

20170116 diada ciclista 1Palma celebra un any més la Diada Ciclista de Sant Sebastià, i ja són 39 anys! Com és habitual, la sortida tindrà lloc el pròxim dia 20, a les 12 h, a la plaça de Santa Eulàlia on el batle de Palma, José Hila, i el director territorial de CaixaBank a Balears, Xicu Costa, en donaran la sortida oficial.

 

Les bicicletes continuaran l’itinerari pel parc de la Mar, l’avinguda d’Antoni Maura, la Rambla, el camí de Jesús, el carrer de Salvador Dalí, fins a arribar al Palau d’Esports de Son Moix, en un recorregut d’uns 6 kilòmetres. La Policia Local de Palma, els SSG i els membres de Voluntariat Esportiu de Palma controlaran el recorregut per a evitar accidents i ajudar els que ho necessitin.

 

José Hila ha destacat que la Diada “és un  esdeveniment no competitiu, festiu i familiar, per passar-ho bé i gaudir de la nostra ciutat des de la bicicleta”. “Vull animar a la ciutadania a que hi participi”, ha dit el batle. Per la seva banda, Xicu Costa, ha expressat la seva “satisfacció pel gran número de participants i per l’èxit de la I Jornada d’esport inclusiu”.

 

S’hi poden inscriure totes les persones que vulguin, sense límit d’edat i independentment de les seves condiciones físiques, ja que el caràcter de la Diada Ciclista, com sempre, és popular. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer prèviament en línia a través del web www.elitechip.net i a les instal·lacions esportives de l’IME. A més, com cada any, es poden fer el mateix dia de Sant Sebastià a partir de les 10 h als envelats situats a la plaça Major, al carrer del Conquistador, al carrer Sant Miquel /OMS i a la plaça de Cort.

 

Al capdavant de la sortida s’hi situaran les persones amb alguna discapacitat que participin en aquesta Diada Ciclista de Sant Sebastià, acompanyats per un grup de ciclistes federats que tradicionalment obren la passejada, entre els quals es trobarà el

 

 

 

bicampió olímpic de ciclisme en pista i set vegades campió del món, Joan Llaneras, la cinc vegades campiona de ciclisme de muntanya i medalla de bronze en les olimpíades de Sidney, Marga Fullana i l’actual subcampió del món, campió d’Espanya i d’Europa de triatló, Alex Sánchez Palomero.

 

En aquesta edició, amb motiu de la Diada Ciclista, l’IME i CaixaBank han organitzat el 16 de gener la II Jornada d’Esport Inclusiu, moderat per Joan Llaneras, que ha comptat amb la presència de destacats campions internacionals de l’esport adaptat i ha registrat una notable afluència de públic.

 

En la Diada Ciclista 2017 hi haurà premis per als tres grups més nombrosos, gràcies a la col·laboració d’El Corte Inglés, i es farà un sorteig de regals entre totes les  persones que arribin al Palau Municipal d’Esports Son Moix participant amb el número de dorsal amb el qual hagin pres part en aquesta Diada Ciclista.

 

A l’arribada al Palau Municipal d’Esports de Son Moix, hi haurà animació musical, zona de tallers i jocs infantils amb castells inflables aportats pel Consell de Mallorca, així com una zona d’avituallament amb fruita, aigua i refrescs. A partir de les 13.15 h, es lliuraran els premis i se sortejaran regals, amb la participació de tots els inscrits amb el seu número de dorsal.

 

L’Institut Municipal de l’Esport de l’Ajuntament de Palma agraeix especialment el patrocini de CaixaBank a la tradicional Diada Ciclista de Sant Sebastià des de fa ja 39 anys.

 

Enguany la Diada també compta amb el patrocini de MALLA, El Corte Inglés, Coca Cola i BOXI i amb la col·laboració d’Onda Cero, Consell de Mallorca, IB Jove, Ciclos Gomila, Voluntariat Esportiu de Palma i Federació de Ciclisme de les Illes Balears.

 

Els organitzadors volem agrair el suport i la tasca del voluntariat de l’Agència Municipal de Palma, de la Policia Local de Palma, de totes les entitats col·laboradores, i de les altres àrees de l’Ajuntament que fan possible aquesta festa de la bicicleta a Palma.

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma
Telf: 971 22 59 76

Los comentarios están cerrados.