Noticies C.V.Soller

11 enero 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
la-foto-1SÉNIOR M. B : VICTÒRIA DEL CVS CONST. TUENT SÓLLER DAVANT UN ILUSIONANT SON FERRER

Posted: 10 Jan 2017 12:02 AM PST

CV SON FERRER 0-3 CVS CONST. TUENT SÓLLER (12-25/12-25/12-25)

Pel CVS jugaren : Albert Ros, Miquel Colom, Pep Campillo, Pepllu Calvo, Alberto TerrĂłn, Gerard Puig i Marc Martorell.
Partit cĂČmode pels SĂ©nior sollerics de segona balear davant un Juvenil del CV Son Ferrer format per joves jugadors novells que estan cursant la seva primera temporada en el mĂłn del voleibol i que desprenen ilusiĂł i ganes davant una experiĂšncia difĂ­cil com Ă©s la de perdre sempre.

Els nostres no varen tenir problemes per sumar una nova victĂČria i ja pensen en els propers compromisos davant els equips SĂ©nior de la categoria amb la il-lusiĂł de poder lluitar amb tots de tĂș a tĂș.
La propera setmana els nostres jugaran dos partits de lliga, un el divendres a Blanquerna davant el juvenil del CV PĂČrtol i el dissabte a Son Angelats davant el SĂ©nior B del mateix club. Molta sort!!..

JUVENIL F. B : VICTÒRIA DEL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER PER COMENÇAR L’ANY NOU

Posted: 09 Jan 2017 11:49 PM PST

CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER 3-0 CE LLORENCINS (25-16/25-16/25-9)
TornĂ  la competiciĂł pel CVS ElĂšctrica Bernat SĂłller amb victĂČria per 3-0 enfront del CE Llorencins. Un rival de la part baixa de la taula que lluitĂ  molt amb una bona defensa i detalls bons, perĂČ en general es va mostrar inferior a les solleriques que feren bona feina. No es notĂ  l’aturada nadalenca i ses quasi dues setmanes fora entrenar.

La setmana vinent tenim un rival fort, quart a la lliga, el Muro un equip lluitador enfront del qual l’equip de l’ElĂšctrica Bernat haurĂ  de treballar molt i donar la seva millor cara.
Per l’ElĂšctrica Bernat jugaren, Laura GĂłmez, Aina Rullan, Silvia SĂĄnchez, Marta Valls, Carme Bernat , Lola Rullan, Carla Corbett, Carme Canyelles i Marga GonzĂĄlez. De part d’elles que tingueu un bon any 2017.

Comentarios cerrados