Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller

la-foto-1SÉNIOR M. B : VICTÒRIA DEL CVS CONST. TUENT SÓLLER DAVANT UN ILUSIONANT SON FERRER

Posted: 10 Jan 2017 12:02 AM PST

CV SON FERRER 0-3 CVS CONST. TUENT SÓLLER (12-25/12-25/12-25)

Pel CVS jugaren : Albert Ros, Miquel Colom, Pep Campillo, Pepllu Calvo, Alberto Terrón, Gerard Puig i Marc Martorell.
Partit còmode pels Sénior sollerics de segona balear davant un Juvenil del CV Son Ferrer format per joves jugadors novells que estan cursant la seva primera temporada en el món del voleibol i que desprenen ilusió i ganes davant una experiència difícil com és la de perdre sempre.

Els nostres no varen tenir problemes per sumar una nova victòria i ja pensen en els propers compromisos davant els equips Sénior de la categoria amb la il-lusió de poder lluitar amb tots de tú a tú.
La propera setmana els nostres jugaran dos partits de lliga, un el divendres a Blanquerna davant el juvenil del CV Pòrtol i el dissabte a Son Angelats davant el Sénior B del mateix club. Molta sort!!..

JUVENIL F. B : VICTÒRIA DEL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER PER COMENÇAR L’ANY NOU

Posted: 09 Jan 2017 11:49 PM PST

CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER 3-0 CE LLORENCINS (25-16/25-16/25-9)
Tornà la competició pel CVS Elèctrica Bernat Sóller amb victòria per 3-0 enfront del CE Llorencins. Un rival de la part baixa de la taula que lluità molt amb una bona defensa i detalls bons, però en general es va mostrar inferior a les solleriques que feren bona feina. No es notà l’aturada nadalenca i ses quasi dues setmanes fora entrenar.

La setmana vinent tenim un rival fort, quart a la lliga, el Muro un equip lluitador enfront del qual l’equip de l’Elèctrica Bernat haurà de treballar molt i donar la seva millor cara.
Per l’Elèctrica Bernat jugaren, Laura Gómez, Aina Rullan, Silvia Sánchez, Marta Valls, Carme Bernat , Lola Rullan, Carla Corbett, Carme Canyelles i Marga González. De part d’elles que tingueu un bon any 2017.

Los comentarios están cerrados.