Sports de ca Nostra

PB Els Tamarells, la nostra penya guanya el Memorial Francesc Sola

thumbnail_equip-pb-els-tamarellsEs Torrentó fou l’escenari de la tercera edició del Torneig Interpenyes Barcelonistes (Segon Memorial Francesc Sola), amb la participació de les penyes de Pollença, Peguera i la nostra PB Els Tamarells; i amb el record del nostre enyorat directiu Francesc Sola.

La PB Els Tamarells va reeditar el triomf aconseguit ja en les dues edicions anteriors, guanyant els dos partits, 1-0 a la PB Peguera, amb gol de Jaume Vidal, i 5-2 a la PB Pollença, amb dos gols d’Antoni Bonet, dos de Jaume Vidal i un de Tomeu Martorell, per la nostra penya, i amb dianes de Joan Toni Martorell i Joan Miquel Planas pels pollencins.

La PB Pollença fou segona amb tres punts, guanyany per 5-2 a la PB Peguera, amb gols de Joan Toni Martorell (3), Francisco Cifre i Josep Gómez, mentre Santi Santos anotava per la PB Peguera.

L’equip de la PB Els Tamarells fou dirigit per Miquel Àngel Riera, ajudat per Miquel Roig, Pep González i David Garrido, Gaspar Noguera, i Guillem Pascual, i formaren Xim Vidal, Berna Pérez, Pau Martí, Kike Garzón, Tomeu Martorell, Vicenç Xavier Sans, Joan Obrador, Joan Marc Riera, Jaume Vidal, Antoni Xavier Oliver i Antoni Bonet.

El conjunt de la PB Pollença, baix les ordres de Joan Antoni Cifre, ajudat per Josep Capó, Josep Crespí i Joan Capellà, formà amb Pedro Bauçà, Miquel Amengual, Jaume Simó, Joan Sion Borràs, Joan Miquel Planas, Marc Llompart, Francisco Cifre, Joan Toni Martorell i Josep Gómez.

La PB Peguera, dirigida per Sebastián Palmer, se va alinear amb Gabriel Camps, Carlos Molina, Francisco Garrido, José Maria Sánchez, Manolo Díaz, Jaime Juan i Santiago Santos.

Els àrbitres foren Òscar Escoda i Àngel Martínez. Acabat el torneig, en el mateix bar d’Es Torrentó, va tenir lloc un refrigeri i l’entrega de trofeus, amb la presència del regidor d’Esports Pere Cler.

La PB Els Tamarells vol donar les gràcies a les penyes participants, als àrbitres, al CE Felanitx, a l’Ajuntament de Felanitx, i felicitar al nostre equip per l’esforç i la victòria.

La Junta Directiva

thumbnail_equip-pb-els-tamarells img_2104-200x200 thumbnail_entrega-de-trofeus thumbnail_entrega-el-tercer-classificat thumbnail_equip-pb-els-tamarells thumbnail_equip-pb-peguera thumbnail_equip-pb-pollenca thumbnail_socis-de-la-pb-pollenca

Los comentarios están cerrados.