Sports de ca Nostra

Paula Pascual campiona de la copa Princesa de vòlei amb el seu equip el JS Hotels Ciutat CIDE

paula3La gabellina Paula Pascual Fernández amb el seu equip el JS Hotels Ciutat CIDE s’ha proclamat aquest diumenge  campiona de la Copa Princesa de vòlei. La  jugadora, amb edat juvenil, es va desplaçar a Gijón aquest cap de setmana per disputar el campionat. Desprès de guanyar a les madrilenyes (3-0),  dissabte passaren a la final i guanyaren (1-3) al equip de Tenerife, l’Arona Tenerife Sur.

Els dos representants del grup B de “Superliga Femenina 2”, han demostrat ser els equips mes forts d’aquesta categoria.

A nivell particular recordar que na Paula esta jugant amb regularitat a la lliga juvenil autonòmica , però que ja ha participat a varis sets amb l’equip que encapçala la taula classificatòria de la “Superliga Femenina 2” d’Espanya.  També dir que la jugadora en breu participarà a un entrenament, amb el grup de vòlei del club Capdepera en Joc que ha començat aquesta temporada.

Des de aquesta pàgines desitjar-li molta de sort en la competició.

http://www.capvermell.org/

paula1 paula2

 

 

Los comentarios están cerrados.