Sports de ca Nostra

Tir de fona: Jose Fernandez, Antonia Reynes, i Joan Ignasi Serra guanyen la primera Tirada de l’any a Sa Pobla

capturaEl Club Foners Sa Pobla ha organitzat la primera tirada puntuable per al Campionat de Mallorca 2017, que s’ha disputat a l’Escola Son Basca, al costat del Poliesportiu Municipal de sa Pobla, el dia 7 de gener, a les 15,30 hores, sobre les distàncies de 10 i 15 metres nins i dones i 30 i 45 passes a els homes Federats

En categoria HOMES:
1r Jose Fernandez C F Collerense 11
2n Francisco Montiel C F Mallorca 11
3r Jose Ramon garcia C F Lloseta 11
En categoria DONES:
1r Antonia Reynés Pons CF Sa Pobla agost
2n Maria del Mar Cuesta C F Mallorca 7
3r Margalida Fiol C F Mallorca 4
En categoria NINS:
1º Joan Ignasi Serra C F Sa Pobla juliol
2n Jaume Colomar C F Mallorca 5
3r Toi Gomila C F Sa Pobla abril
En categoria PROMOCIÓ:
1º.-Juan Aguilar, amb cinc punts.
2n.-Guiem Crespi amb tres punts.
3r.-Jose Antonio Fernandez.
Hi han participat un total de cinquanta-dos foners, en les diferents categories, al lliurament de trofeus ha assistit l’alcalde de Sa Pobla, el regidor d’esports i el president de la Cooperativa de sa Pobla, així com diversos directius de la Federacio Balear de Fona.
Patrocinat per l’Ajuntament de sa Pobla i va comptar amb la col·laboració de la Cooperativa de Sa Pobla que lliuro una bossa de patates a tots els participants a aquesta primera tirada a Sa Pobla amb motiu d festes de Sant Antoni 2017.

Los comentarios están cerrados.