CCE SANT LLUIS ; Previa Juvenil

6 enero 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

p1100100-200x200El futbol juvenil estrena aquest dissabte al 2017 amb el partit corresponent a la segona jornada de Lliga entre el Penya Ciutadella B i l’equip de Elias Noval amb el Municipal de Son Marçal com amfitriĂł. Tot just acabat una 2016 en el qual els nostres es van quedar a les portes d’accedir a la final de copa, aquesta estrena d’any portara amb si la disputa d’una Lliga Juvenil que es presenta interessant i amb un ampli ventall d’equips amb opcions d’aconseguir el tĂ­tol i per conseqĂŒĂšncia l’accĂ©s directe a Lliga Nacional. Els de Ses Canaletes afronten el partit amb tres entrenaments en aquest 2017 i amb les idees clares d’anar partit a a partit per intentar ser un dels conjunts que pel mes de maig tinguin opcions de competir per tot.

En l’aspecte psicologic, els de Son Marçal arriben a la trobada amb la moral pels nĂșvols desprĂ©s de vĂšncer en l’Ășltim partit de l’any, al CD Menorca B a domicili, en un partit on els de ponent es van imposar per 0-1 amb el Ășnic tant de Genestar que a la fi els va servir per tornar-se amb les mans plenes de la seva visita a l’Estadi Mahones.

Els de Noval per la seva contra, estrenaran competiciĂł, desprĂ©s de l’ajornament de la seva trobada inicial davant l’At. Villacarlos B que es disputarĂ  el proper dimarts 17 de gener a partir de les 17:00 hores en el feu lluisser, abans pero, Son Marçal medirĂ  els lluissers que volen treure els primers tres punts de l’any a domicili.Previa

Comentarios cerrados