Sports de ca Nostra

CCE SANT LLUIS ; Previa Juvenil

p1100100-200x200El futbol juvenil estrena aquest dissabte al 2017 amb el partit corresponent a la segona jornada de Lliga entre el Penya Ciutadella B i l’equip de Elias Noval amb el Municipal de Son Marçal com amfitrió. Tot just acabat una 2016 en el qual els nostres es van quedar a les portes d’accedir a la final de copa, aquesta estrena d’any portara amb si la disputa d’una Lliga Juvenil que es presenta interessant i amb un ampli ventall d’equips amb opcions d’aconseguir el títol i per conseqüència l’accés directe a Lliga Nacional. Els de Ses Canaletes afronten el partit amb tres entrenaments en aquest 2017 i amb les idees clares d’anar partit a a partit per intentar ser un dels conjunts que pel mes de maig tinguin opcions de competir per tot.

En l’aspecte psicologic, els de Son Marçal arriben a la trobada amb la moral pels núvols després de vèncer en l’últim partit de l’any, al CD Menorca B a domicili, en un partit on els de ponent es van imposar per 0-1 amb el únic tant de Genestar que a la fi els va servir per tornar-se amb les mans plenes de la seva visita a l’Estadi Mahones.

Els de Noval per la seva contra, estrenaran competició, després de l’ajornament de la seva trobada inicial davant l’At. Villacarlos B que es disputarà el proper dimarts 17 de gener a partir de les 17:00 hores en el feu lluisser, abans pero, Son Marçal medirà els lluissers que volen treure els primers tres punts de l’any a domicili.Previa

Los comentarios están cerrados.