Sports de ca Nostra

JULIO DELGADO, PRESENTAT COM A NOU JUGADOR DE L’ATB

presentacio-julio-delgadoL’Atlètic Balears ha presentat avui horabaixa a Son Malferit al nou jugador balearico, Julio Delgado, primer fitxatge d’aquest mercat d’hivern. El jugador, de només 20 anys, militava fins ara en el Racing de Ferrol i firmarà fins el 30 de juny de 2018. Ja s’ha incorporat als entrenaments a les ordres de Christian Ziege. L’entrenador alemany té tota la plantilla al complet, amb Kike López totalment recuperat de l’apendicitis i treballa amb el grup.

 

Julio Delgado es va formar al planter del Deportivo de la Corunya, on després passà al juvenil del Celta de Vigo i jugà al seu filial, el Celta B, a la divisió de bronze del futbol espanyol. Posteriorment, el jugador es va incorporar el passat estiu al Racing de Ferrol de la 2a Divisió B. Delgado fins i tot ha arribat a jugar amb la selecció espanyola de futbol sub 16.

julio-delgado-primer-entrenament

Julio Delgado ha reconegut que “el club ha dipositat molta confiança en mi i no faltarà molta feina, aportaré el meu granet d’arena per aconseguir l’objectiu que està a dos partits. He arribat amb les piles carregades i estic per quan ho requereixi el tècnic. Que m’entreni Ziege és una plaer i un honor i pens aprofitar cada xerrada i entrenament per aprendre molt d’ell”.

 

Per part seva, el director esportiu, Patrick Mesow considera que Delgado sumarà a l’equip perquè “és un jugador ràpid i tècnic, ha jugat més 40 partits a 2aB i té experiència a la categoria. Estic segur que ajudarà i té coses que no teníem a la plantilla.”

 

 

 

COMUNICADO DE PRENSA ATB / PRESENTACIÓN JULIO DELGADO El Atlético Baleares presenta mañana en el nuevo fichaje, Julio Delgado Delgado: «Aportaré mi granito de arena para conseguir el objetivo» El Atlético Baleares ha presentado esta tarde en Son Malferit al nuevo jugador balearico, Julio Delgado, primer fichaje de este mercado de invierno. El jugador, de sólo 20 años, militaba hasta ahora en el Racing de Ferrol y firmará hasta el 30 de junio de 2018. Ya se ha incorporado a los entrenamientos a las órdenes de Christian Ziege. El entrenador alemán tiene toda la plantilla al completo, con Kike López totalmente recuperado de la apendicitis y ya trabaja con el grupo.

       Carlos Hernández
Jefe de comunicación y prensa
                                                                               CD Atlético Baleares

Los comentarios están cerrados.