PB ELS TAMARELLS, 2016, L’ANY QUE ARRIBÀREM A 1000 

31 diciembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

  captura123Aquest any que acaba el recordarem que per molts motius, però principalment per haver sobrepassat la màgica xifra dels 1.000 socis. Finalitzàrem el 2015 amb 929 i a hores d’ara som 1.068, sent la setena penya barcelonista amb més socis de les 1.400 que té el FC Barcelona, un sostre impensable quan decidírem posar en marxa la nostra entitat.

  A banda de l’èxit social, en aquest 2016 també hem continuat fent activitats en diferents àmbits.

 

ACTES ESPORTIUS

 

    Pel que fa a l’esportiu hem organitzat el Torneig de futbol-7 Memorial Francesc Sola a Felanitx, el de Sant Jaume a Santanyí, Sant Agustí a Felanitx, Sant Nicolau a Cas Concos, Fira d’Octubre a Campos, i Nadal a Cas Concos, així mateix hem participat en el Sant Feliu de Llubí. Organitzam les presentacions de la Trail Camí de Cavalls a Felanitx (amb 70 assistents)  i de la Tramuntana Travessa a Campos (amb 80 assistents).Col·laboram amb la cursa de muntanya FelanitXtrem, amb el voluntariat i amb l’organització. Uns 50 socis hi participen en una prova que bat tots els registres. I hem proporcionat la possibilitat de que el Club Joan Capó organitzi un Clinic amb Audir Norris a Felanitx.

ACTES SOCIALS

  Quant a actes socials hem fet sopars amb sortejos de viatges pels socis assistents a Santanyí, Cas Concos, Campos (dos), Ses Salines, Llucmajor  i Felanitx, on per primer cop organitzàrem una calçotada en el que fou el tretzè aniversari. En la nostre seu fem el sorteig públic entre els socis interessats de les entrades per la final de Copa. Celebram en diferents pobles el títol de Lliga amb els nostres socis. En la final de Copa, IB3 acudeix al Cafè Can Moix per a fer el seguiment del partit. Anomenam Socis d’Honor als pares del jugador del FC Barcelona Jordi Alba, i al periodista Antoni Closa, i l’entregam a casa seva a Joan Casals, l’Avi del Barça. En el mes de novembre, arriba el 14è aniversari que celebrem per tot lo alt a Campos, amb assistència de 400 persones que gaudeixen de la presencia dels ex jugadors Sergi Barjuan, Joan Estella, Miquel Àngel Nadal i Audie Norris. A més ens acompanyen els periodistes José Luís Carazo i Antoni Closa, a més de l’Avi del Barça. Es reten emotius homenatges pòstums als nostres Socis d’Honor Francesc Sola i Manel Vich. Al dia següent, Audie Norris visita les escoles de Ses Salines i de la Colònia Sant Jordi.

 

SUPORT ALS EQUIPS DEL BARÇA

 

  Hem donat suport als diferents equips del nostre club, el juvenil de Divisió d’Honor quan va venir a jugar a Manacor, el Barça B en el camp de l’At. Balears, el de futbol-sala en el Palma Arena davant el Palma Futsal, a l’equip femení quan va venir a jugar en el Coll den Rebassa, al primer equip a Londres quan va jugar els vuitens de final de la Champions davant l’Arsenal, i hem fet dues expedicions massives a Barcelona per veure el Barça en directe, en el mes de febrer per veure el partit davant el Sevilla viatjaren 55 socis, coincidint per veure la nostra sòcia Mariona Caldentey en el partit de la Super Lliga femenina davant l’Ath. Bilbao;  i en el mes d’octubre per veure el partit FC Barcelona – Deportivo, on hi acudiren 50 socis. En el mes de maig, 31 socis viatgen a Madrid per veure en directe la final de Copa, que el Barça guanya al Sevilla.

 

ACTES CULTURALS

 

  Pel que fa a actes culturals, hem col·laborat en l’edició del llibre

llibre “Les iguanes són blaugrana” del nostre company i soci Andreu Server, que comptà amb un important èxit, així mateix organitzàrem a Portocolom, i en exclusiva per a les Illes Balears, la presentació del llibre “Manuel prohibit de l’imitador” de l’actor Oriol Cruz, soci nostre.

ACTES SOLIDARIS

  La vessant solidària és un dels punts en el que hi posam atenció, en el mes de juny co-organitzam un sopar solidari a Cas Concos per ajudar a Jaume Parra Julià, a aconseguir una cadira de rodes. Més de 400 assistents, i una recaptació de 3.800 euros, foren les xifres. En el mes de desembre, organitzam la tercera edició de la Trail Solidària, per ajudar a la nina Verónica Miranda de Santanyí i al nin Alberto Garcia de Felanitx, hi participen quasi 400 persones, s’obtenen 230 obsequis en la rifa, i una recaptació de 3.400 euros.

EN EL NOSTRE RECORD

 

  En aquest any ens han deixat varis socis, lamentant les pèrdues d’Àlex Thomas, Bartomeu Binimelis, Arturo González, Marcos Nicolau i Manel Vich, la veu del Camp Nou.

 

FEDERACIÓ

 

  Hem assistit a totes les reunions que ha convocat la Federació de Penyes, dues a Inca, a Algaida, l’assemblea a Pòrtol, i a Lloseta.

I assistim a la XIII Trobada de Penyes a Peguera, 20 socis acudeixen a l’acte que coincideix amb el X aniversari de la PB Peguera. Convidats especials són Ricardo Serna, Joan Estella, José Luís Galilea i Audie Norris. Posam un bus gratuït pels nostres socis que hi volen asistir.

ELS NOSTRES SOCIS

 

  Hem proporcionat als nostres socis el carnet de penyista del FC Barcelona, els quals s’han beneficiat de nombroses avanatatges. Hem celebrat 14 reunions de junta directiva i vàries en diferents àrees, a més de l’assemblea anual ordinària de socis en el mes de maig.

  Gràcies als corresponents sortejos de viatges i entrada, quasi 250 socis han viatjat de franc a Barcelona per veure els partits del Barça en el Camp Nou.

 

LA PENYA AMB PORTES OBERTES

  Finalment pel que fa a la comunicació, la nostra pàgina de facebook compta amb 3.152 seguidors, el twiter compta amb 178 seguidors i hem enregistrat 575 piulades, el nostre web ha superat les 56.000 visites, i s’han enviat per mail 112 comunicacions als socis durant el 2016.

  Han estat dotze mesos fructífers amb un doble objectiu, que els nostres socis es sentin orgullosos del que feim, i intentant aportar alguna cosa positiva a la societat. Pel proper any, si hi ha salut i il·lusió, continuarem fent camí.

  A tothom, un 2017 ple de pau, salut, felicitat i èxits.

Comentarios cerrados