El director general d’IB3 va visitar la Federació de Fútbol

27 diciembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

captura456El 22 de desembre, Andreu Manresa, director general de la Televisió Autonòmica de les Illes Balears, se va reunir a la seu de la FFIB amb Miquel Bestard i representants dels clubs de Tercera Divisió per estudiar la possibilitat de retransmetre partits en directe.

Les converses s’havien iniciat a mitjans novembre, quan el president de la FFIB va visitar IB3 i el director general li va expressar el seu desig de donar més protagonisme informatiu al futbol, com a esport que cada cap de setmana mobilitza a desenes de mils de persones.

A la darrera trobada, Manresa va explicar que la TV autonòmica està interessada en reprendre l’emissió de partits de Tercera Divisió, sempre i quan els clubs hi estiguin d’acord i la Federació ho autoritzi.

Els serveis jurídics d’IB3 estudiaran les possibilitats de contrapartides en forma de publicitat estàtica i patrocinis. Les repeticions en els canals d’Internet ja estan a disposició dels seguidors i se poden potenciar.

Varen acordar que el mes de gener continuarien les converses per arribar a un acord. Bestard li va comunicar que la majoria de clubs i la Comissió de Tercera Divisió de la Federació s’han manifestat favorables a les retransmissions.

 

MÉS PRESÈNCIA DEL FUTBOL BALEAR

El director general d’IB3 també va manifestar que la Televisió Autonòmica també està disposada a estudiar l’emissió d’altres competicions, com les Lliguetes d’ascens i alguns partits de la categoria de Divisió d’Honor Juvenil.

Comentarios cerrados