Sports de ca Nostra

El director general d’IB3 va visitar la Federació de Fútbol

captura456El 22 de desembre, Andreu Manresa, director general de la Televisió Autonòmica de les Illes Balears, se va reunir a la seu de la FFIB amb Miquel Bestard i representants dels clubs de Tercera Divisió per estudiar la possibilitat de retransmetre partits en directe.

Les converses s’havien iniciat a mitjans novembre, quan el president de la FFIB va visitar IB3 i el director general li va expressar el seu desig de donar més protagonisme informatiu al futbol, com a esport que cada cap de setmana mobilitza a desenes de mils de persones.

A la darrera trobada, Manresa va explicar que la TV autonòmica està interessada en reprendre l’emissió de partits de Tercera Divisió, sempre i quan els clubs hi estiguin d’acord i la Federació ho autoritzi.

Els serveis jurídics d’IB3 estudiaran les possibilitats de contrapartides en forma de publicitat estàtica i patrocinis. Les repeticions en els canals d’Internet ja estan a disposició dels seguidors i se poden potenciar.

Varen acordar que el mes de gener continuarien les converses per arribar a un acord. Bestard li va comunicar que la majoria de clubs i la Comissió de Tercera Divisió de la Federació s’han manifestat favorables a les retransmissions.

 

MÉS PRESÈNCIA DEL FUTBOL BALEAR

El director general d’IB3 també va manifestar que la Televisió Autonòmica també està disposada a estudiar l’emissió d’altres competicions, com les Lliguetes d’ascens i alguns partits de la categoria de Divisió d’Honor Juvenil.

Los comentarios están cerrados.