Sports de ca Nostra

Regional Preferent CCE Sant Lluis ; Derrota i decepció per acabar l’any

El CCE Sant Lluís arribava tocat al partit d’aquest dissabte, ja que venia d’una setmana d’entrenaments amb moltes baixes per malaltia que va obligar a tècnic local a modificar les sessions i adaptar-se a les circumstàncies, amb aquesta targeta de presentació entra l’equip de Micki Gomila en el partit, amb la definitiva baixa d’Alberto i Juan Sola per malaltia que no van poder estar a l’disposició del grup i la presència a l’onze de Moyano i Alvaro ranquejants, els lluissers van ser de més a menys en intensitat davant un rival que va ser clar mereixedor de la victòria per aquesta marxa mes que li va donar al partit i que li va servir per endur uns merescuts tres punts en un partit en què els visitants només van tenir opcions després de l’1-0 aconseguit per Adri que avançava als de Juanan Gomez en el minut 35.

En el tram de partit que va ser del 35 al 40, els de Micki Gomila van gaudir de dues clares ocasions de perill, la primera d’elles, un mà a mà de Moyano amb Cris que el porter sportinguista va aconseguir aturar i la següent, tan sols un minut després, amb un xut des de àrea gran de Manu que es marxa alt per poc. Coses del futbol, ​​en la següent jugada, minut 39, Pedro Guarino aprofitava una errada individual del porter Javi per posar els seus 2-0, amb un xut des de fora de l’àrea que el porter lluiser no aconseguir blocar,  l’esfèric acabar al fons de la meta visitant, era un cop gairebé definitiu.

sportingdeportivo.wordpress.com

sportingdeportivo.wordpress.com

Tenia que sortir a retallar distàncies com més aviat millor l’equip lluisser després del descans, amb l’entrada de Isaias per Alvaro, que només va poder disputar els primers 45 minuts per malaltia, els de Micki Gomila es van trobar amb el gol de Pedro Guarino al 48 per deixar tancat un partit en el qual els lluissers van estar presents però no van disputar.

El gol de Sergi Sanchez al 50 feia més sang a un tocat CCE que només va poder maquillar el resultat en els instants finals amb dos gols consecutius de Javier Zurbano que no feien mes que maquillar el marcador. El comiat del 2016 per als lluissers va ser trist en una trobada on aquest plus de mes intensitat que va posar l’equip de Juanan Gomez li bastar per emportar-se merescudament la victòria.

FOTOS: sportingdeportivo.wordpress.com

Los comentarios están cerrados.