Sports de ca Nostra

PB Els Tamarells. Tot a punt per la III Trail Solidària. Comptam amb tu.

raul-parejaELS TAMARELLS CAPITALITZA LA SOLIDARITAT AQUEST CAP DE SETMANA A MALLORCA PER AJUDAR A VERÒNICA I PER ALBERTO

  40 VOLUNTARIS PREPARATS, 250 OBSEQUIS DONATS PER ESTABLIMENTS, UNA PREVISIÓ DE 600 ASSISTENTS, UN OBJECTIU EN COMÚ

  Aquest diumenge a partir de les 8’30 hores en el Parc Municipal de Felanitx la vida pot canviar per na Verònica i per n’Alberto.

  El món de l’esport i la societat s’ha bolcat en les darreres setmanes per ajudar a aquest dos nins, Verònica Miranda i Alberto Garcia, que diumenge seran els protagonistes en la III Trail Solidària organitzada per la PB Els Tamarells.

  Verónica Miranda Binimelis, de 7 anys, natural de Santanyí pateix el síndrome de Phelan-McDermid, o síndrome de delecció 22q13, una malaltia denominada rara, consistent en discapacitat intel•lectual, absència o retard de la parla, i trastorn de l’espectre autista.

 Alberto Garcia Pérez, de 19 anys, natural de Felanitx, pateix el síndrome de Merrf, una malaltia mitocondrial també denominada rara, que causa mioclònies, epilèpsia i distròfia muscular.

 Per ajudar a aconseguir la teràpia adeqüada i un futur tractament que necessita na Verònica com la cadires de rodes que precisa n’Alberto ens mobilitzarem aquest diumenge 

   Esportistes de la talla de Marcus Walz (campió olímpic en piraguísme en el Jocs de Rio 2016), Lluís Mas (ciclista professional del Caja Rural, medalla en els Jocs del Mediterrani), Tòfol Castanyer (campió del món de curses per muntanya), Miquel Capó (ultrafondista, segon a Everest Trail Race), Jaume Toni Munar (campió del Roland Garros júnior de tennis), Toni Peña (atleta maratonià, olímpic en els Jocs d’Atenes 2004), Sebastiana Llabrés (record-woman de marató a Balears), Tolo Fiol (tercer en el Campionat del Món de 100 kms en ruta), Miguel Heras (guanyador de la Salomon Ultra Pirineu), Joan Nadal (subcampió del món de triatló), Marga Fullana (5 vegades campiona del Món de mountain bike), Joan Campins (jugador del FC Barcelona i del Saragossa), Joan Ferran Bernacer (jugador felanitxer del CAI Saragossa, 4t en el Mundial sub-20 amb la selecció espanyola), Mateu Gamundí (ciclista campió d’Espanya en categoria cadet 2016), Salvador Binimelis ( subcampió de la Copa Espanya de muntanya 2016), el R. Mallorca (gràcies a Raúl Pareja), l’At. Balears (gràcies a Biel Guasp), el CE Felanitx, el club Triatló Portocolom, el club Natació Felanitx, i molts més esportistes i entitats, s’ha involucrat amb la causa, de forma molt especial l’Ajuntament de Felanitx.

  Com ho heu de fer participar? Venir al Parc Municipal a partir de les 8’30 hores i adquirir, a partir de dos euros, les paperetes que trobeu segons consciència i possibilitat. Hi haurà de temps fins a les 9’40 hores per comprar.

  Mentre es fa el recompte, es rifaran i entregaran els vint primers regals que són prendes i objectes, signats o dedicats, per aquest grans esportistes. Acte seguit, es donarà a conèixer la recaptació, que s’entregarà a parts iguales entre les dues famílies.

  Uns parlaments i una gran foto de grup a l’escala del Parc donarà pas a la sortida dels participants, aproximadament damunt les 10’10 hores el grup de trail (que anirà per un recorregut de 17 kms) i a les 10’15 hores el grup de caminada que pujarà fins a Sant Salvador (amb un recorregut de 10 kms). Tot just aneu retornant al Parc ja podreu consultar en un tauler si les vostres paperetes tenen premi i podreu recollir el regal que vos hagi correspost.

  En el 2014 fou per Joan Garcias Manresa de Campos, superàrem les 500 persones i 3.600 euros de recaptació, en el 2015 fou per Antoni Jiménez Oliver de Felanitx, més de 1000 persones assistiren i recaptàrem 12.400 euros. Ara és l’hora de donar la passa per Verónica i per Alberto. Diumenge es viurà una gran jornada solidària. Vos hi esperam !!

  La Junta Directiva

alberto-garcia biel-guasp-at-balears ce-felanitx escut-pb-els-tamarells jaume-antoni-munar joan-campins joan-ferran-bernacer joan-nadal lluis-mas marcus-cooper-walz marga-fullana mateu-gamundi miquel-capo raul-pareja salvador-binimelis sebastiana-llabres tofol-castanyer tolo-fiol toni-pena trail-solidaria-2015 veronica-miranda

 

Los comentarios están cerrados.