Sports de ca Nostra

Noticies C.V.SOLLER

JUVENIL F. A : BON PARTIT I VICTÒRIA DEL CVS XC PROPERTIES SÓLLER A PETRA

Posted: 11 Dec 2016 11:34 PM PST

CJ PETRA 0-3 CVS XC PROPERTIES SÓLLER  (14-25 17-25 13-25)

Bon partit el que protagonitzaren les juvenils a Petra, on les locals no tengueren cap oportunitat de poder endur-se un set. La superioritat es notà als tres sets i ja al primer, les de La Vall, que començaren un poc dormides, reaccionaren i gràcies a un gran servei s’adjudicaren el parcial de manera bastant còmode.

En el segon set les coses es capgiraren, es varen fallar molts de serveis pero el joc va ser mes fluit. El tercer, va ser el millor dels tres sets on destacà la defensa i els serveis de les nostres que tancaren el partit per la via ràpida.

Les nostres segueixen al cap damunt de la classificació i la setmana que ve jugaran a Blanquerna davant el CV Pòrtol a les 16:00 h del dissabte. Molta sort!!.

CADET F. B : AL CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER SE LI ESCAPA UN PARTIT MOLT IGUALAT

Posted: 11 Dec 2016 11:22 PM PST

CVS Fustes ca’n Vaquer 1-3 CV Vilafranca (23/25 – 25/20 – 25/27 – 23/25)

Les solleriques deixaren escapar la victòria en un partit molt igualat on les visitants varen estar més encertades en els punts clau del partit. Un partit que es caracteritzà pels punts eterns i les defenses.
 Dos equips molt igualats en joc, on va fallar una mica la recepció, enfront d’un potent servei de les de Vilafranca.

Les cadets no baixaren els braços en cap moment i intentaren la victòria fins el final, però les visitants varen saber manejar la pressió millor i varen guanyar els punts decisius.

Les cadets del CVS Fustes ca’n Vaquer es quedaren a les portes d’aconseguir la victòria, perdent els tres sets per la mínima.
Les cadets comencen la segona volta dissabte, a Son Angelats, rebent l’Artà a les 10h.

INFANTIL F. A : CONTUNDENT VICTÒRIA DEL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER

Posted: 11 Dec 2016 11:14 PM PST

CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER 3-0 CV ALARÓ amb parcials 25-5/25-10/25-4

Pel CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER jugaren, Marta Riutort, Maria Dalla, Silvia Mairata, Laura Weingart, Aina Zamrik, Ines Tugores, Mar Crespi, Paula Mayol, Malen Sebastian, Sara Sanchez, Claudia Morell i Esther Coll.
Divendres pasat les jugadores de l’infantil femení A del CVS Const. Marc Galindo Sóller varen guanyar amb autoritat el seu partit davant el CV Alaró per un clar 3-0, que els permet seguir al més alt de la classificació.

El partit no va tenir molta història, ja que des del començament es va veure la diferència entre un equip i l’altra, tant a nivell tècnic com a nivell físic. Es va demostrar que l’equip solleric es troba en un bon moment de joc ja que a pesar de la diferència, les solleriques es mostraren molt serioses i amb una gran actitut que provocà jugades vistoses per part de l’equip local.

En definitiva una nova victòria de les solleriques, que el proper dissabte a les 10h visitaran al Cide A en un partit que es presumeix que serà molt disputat.

Los comentarios están cerrados.