Segunda Division-B ; At.Baleares 2 Villarreal 2

11 diciembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂştbol Regional

img_4962

Incidències: 1.200 persones al camp de Son Malferit. Els jugadors han sortit al camp amb una camiseta de suport a la família de Malén Ortiz, jove desapareguda ara fa just tres anys.

La primera parte viene marcada por el gol visitante de Carlos Martínez que chuta aprovechando un rebote en el primer córner del partido cuando no se había cumplido ni el minuto 2 de partido. A partir de ahí, el Atlético Baleares se volcó contra la portería de Cantero. El ATB fue el dominador del balón, aunque en el minuto 9 Aulestia paró un remate en el área pequeña del visitante Mario. Pasaban los minutos y el equipo local se encontró más cómodo. Una buena jugada personal de Fullana, suponía el empate en el minuto 16, con un buen lanzamiento desde fuera del área que acabó en la escuadra, siendo el empate a uno. En el minuto 20 el jugador visitante Carlos López lanzó fuera en un mano a mano contra Aulestia. En el minuto 22, en un córner Vallori está a punto de marcar el 2-1. En el 23, después de un posible penalti a Cristeto, Rubén Jurado sigue la jugada y chuta desde la frontal del área enviando el balón con potencia al larguero. En el minuto 38 se avanza nuevamente el Villarreal en un mano a mano de Carlos López que rompe el fuera de juego y supera Aulestia. En la segunda parte, el equipo balearico ha salido enchufado desde el principio. Manu estuvo a punto de empatar en un rebote de un córner que rechaza Cantero. También el portero visitante en el 54 paró un remate de córner de cabeza de Malik.

Fruto de tanta insistencia, en un nuevo córner, en el minuto 56 consiguió el ATB el empate por medio del capitán Esteban, aprovechando un balón muerto tras un saque de esquina. El Atlético Baleares fue el claro dominador del balón y del juego en toda la segunda parte, siendo el Villarreal muy peligroso a la contra, como en el minuto 74, donde Aulestia paró un fuerte disparo al primer palo de Cantalapiedra.

En los últimos minutos, primero Xisco al 82 desde fuera del área, que desvía a córner Cantero y después Vich de volea que marcha alto por poco, hubiera podido suponer el 3-2.

img_4949 img_4957 img_4961 img_4964

Ziege: «Felicito mis jugadores por el buen partido de hoy» El entrenador balearico, Christian Ziege ha reconocido en rueda de prensa que «cuando no se puede ganar, es importante sumar un punto. El Villarreal es un equipo muy peligroso al contraataque. Hoy felicito a mis jugadores por el buen partido que han hecho. He visto un buen partido de mi equipo. Estoy contento porque considero al Hércules y al Villarreal B los más fuertes y hoy hemos estado bien. Esto es como una marathon, termina en mayo, lo más importante es estar cerca del playoff. » Fullana: «He tenido la suerte de marcar pero me quedo con la imagen del equipo, con personalidad» El centrocampista balearico, Francesc Fullana, autor del primer gol, dijo en rueda de prensa que «el equipo ha estado muy bien a pesar del resultado, hemos llevado muy bien el partido, con criterio, jugando en su campo con paciencia. He tenido la suerte de marcar pero me quedo con la imagen del equipo, con personalidad, este es el camino. En muchos aspectos hemos sido superiores

La primera part ve marcada pel gol visitant de Carlos Martínez que xuta aprofitant un rebot en el primer córner del partit quan no s’havia complit ni el minut 2 de partit. A partir d’aquí, l’Atlètic Balears es va volcar contra la porteria de Cantero. L’ATB va ser el dominador de la pilota, encara que al minut 9 Aulestia atura un remat a l’àrea petita del visitant Mario.

Passaven els minuts i l’equip local es va trobar més còmode. Una bona jugada personal de Fullana, suposava l’empat al minut 16, amb un bon llençament des de fora de l’àrea que ha acabat a l’escaire, sent l’empat a un.

Al minut 20 el jugador visitant Carlos López ha llençat fora un mà a mà contra Aulestia. Al minut 22, en un córner Vallori està a punt de marca el 2-1. Al 23, després d’un possible penal a Cristeto, Rubén Jurado segueix la jugada i xuta des de la frontal de l’àrea enviant la pilota amb potència al travesser. Al minut 38 s’avancà novament el Vila-real en un mà a mà de Carlos López que romp el fora de joc i supera Aulestia.

A la segona part, l’equip balearico ha sortit enxufat des del principi. Manu està a punt d’empatar en un rebot d’un córner que rebutja Cantero. També el porter visitant al 54 atura un remat de córner de cap de Malik.

Fruit de tanta insistència, en un nou córner, al minut 56 aconsegueix l’empat Esteban aprofitant un rebot de córner. L’Atlètic Balears va ser el clar dominador de la pilota i del joc a tota la segona part, sent el Vila-real molt perillós a la contra, com al minut 74, on Aulestia atura un fort xut al primer pal de Cantalapiedra. Als darrers minuts, primer Xisco al 82 des de fora de l’àrea, que desvia a córner Cantero i després Vich de volea que marxa alt per ben poc, hagués pogut suposar el 3-2.

Ziege: “Felicit els meus jugadors pel bon partit d’avui”

L’entrenador balearico, Christian Ziege ha reconegut en roda de premsa que “quan no se pot guanyar, és important sumar un punt. El Vila-real és un equip molt perillós al contraatac. Avui felicit als meus jugadors pel partit que han fet avui. He vist un bon partit del meu equip. Estic content perquè consider l’Hèrcules i el Vila-real B els més forts i avui hem estat bé. Això és com una marathon, acaba al maig, el més important és estar a prop del playoff.”

Fullana: “He tengut la sort de marcar però me qued amb la imatge de l’equip amb personalitat”

El centrocampista balearico, Francesc Fullana, autor del primer gol, ha dit en roda de premsa que “l’equip ha estat molt bé malgrat el resultat, hem duit molt bé el partit, amb criteri, jugant al seu camp amb paciència. He tengut la sort de marcar però me qued amb la imatge de l’equip amb personalitat, aquest és el camí. Hem molts d’aspectes hem estat superiors a ells”.

Fitxa tècnica

Atlètic Balears: 1. Aulestia, 2. Joan Vich, 3. Vallori, 4. Manu, 5. Malik, 6. Esteban ©, 7. Cristeto 78’ 14. David Sánchez), 8. Enzo (70’ 17. Xisco), 9. Simon, 10. Fullana (88’ Biel Guasp) i 11. Rubén Jurado.

Vila-real B: 1. Cantero, 2. Felipe ©, 3. Juan Ibiza, 4. Edgar Ie, 5. Pau, 6. Larrea, 7. Mario (76’ 14. Franco Acosta), 8. Antón, 9. Cantalapiedra, 10. Carlos Martínez (86’ 15. Chuca) i 11. Carlos López (89’ 17. Lazo).

Àrbitre: Juan Antonio Campos Salinas (comitè murcià). Amonestà al local Xisco. Amonestà als visitants: Edgar Ie, Pau i Cantalapiedra.

Gol 0-1 minut 2 Carlos Martínez després d’un rebot en una treta de córner.

Gol 1-1 minut 16 Fullana de xut de fora de l’àrea.

Gol 1-2 minut 38 Carlos LĂłpez en un mĂ  a mĂ  amb Aulestia.

Gol 2-2 minut 56 Esteban aprofita un rebot a la treta d’un córner.