Sports de ca Nostra

CCE SANT LLUIS ; LA PREVIA REGIONAL PREFERENTE AMB Siroco Auto-recambios

p1090647-200x200Comença una nova competició, aquesta que es venia anunciant des del passat mes de setembre després de conèixer el full de ruta de tots els equips de categoria Regional Preferent i que alça el teló aquest dissabte a partir de les 18:00 h. al Camp Municipal de Ses Canaletes. Feia molt de temps que l’equip no arrencava una Lliga després de tantes setmanes de descans a conseqüència de la seva eliminació copera, però arriba a la trobada carregat de vibracions positives. Al davant un CE Alaior recent campió de Copa i que arriba al feu lluisser en una forma diferent del que ho va fer en l’estrena a la Copa alla per mitjan septembre, on va caure derrotat davant els nostres per 2-0.

El tècnic local, veu com la seva infermeria poc a poc es va buidant o porta camí d’això, per a aquesta trobada seguiran sense estar disponibles, Ricky, Migue Coll i Joan Orfila que entren en la fase final de la seva recuperació després de diversos mesos fora de l’equip per lesió. En benefici del grup, els nostres han incorporat a dos nous jugadors, Zouhir Essounani, que encara no ha debutat aquesta temporada per temes laborals i jugador conegut per la parròquia lluisera d’anteriors temporades, i Othman Boutadjbirt, procedent del CF Sporting de Mahón la temporadaanterior i amb passat en Lliga Nacional Juvenil amb el CE Ferreries. Els dubtes també estan a l’ordre del dia, però fins ultima hora no es podrà decidir sobre la disponibilitat d’alguns jugadors que estan entre cotons des de fa diverses setmanes.

Una trobada que servirà per donar el tret de sortida a una competició que té un premi molt sucós per al vencedor, la disputa de la lligueta d’ascens a 3a Divisió, del que el nostre proper rival és l’últim participant menorquí després de proclamar-sa campió de Lliga la temporada passada.

 

Premsa CCE Santlluis

Los comentarios están cerrados.