Sports de ca Nostra

Noticies C.V. Soller

JUVENIL F. B : VICTÒRIA DEL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER A POLLENÇA

Posted: 07 Dec 2016 12:15 AM PST

CV Pollença 1-3 CVS Elect. Bernat Sóller (15-25/25-14/23-25/18-25)
Victòria del CVS Elèctrica Bernat Sóller enfront del Pollença per 1-3 sets. Un bon resultat per un partit que no fou el millor que hem jugat aquest any davant un rival amb moltes mancances tècniques però molta voluntat i molt bona feina en defensa que ens complicà el joc més de l’esperat.

Seguin amb els dubtes, nervis i els alts i baixos de sempre, a moments clarament superiors i d’altres sofrint mes del compte per baixar el ritme. El millor va ser el resultat. Ara toca seguir fent feina i preparar el proper partit davant el Bunyola a casa dissabte que ve. Un Bunyola quint a la taula que guanyà al tercer classificat, el Muro, per un clar 3-0. Sense dubtes un partit difícil que s’haurà de treballar molt per aconseguir un bon resultat.

Per l’Elèctrica Bernat jugaren capitana Laura Gómez, Rosa Grancha, Aina Rullan, Sílvia Sánchez, Marta Valls, Encarna Capo, Carla Corbett, Lola Rullan, Ana Maria Hernández i Sílvia Massutí.

CADET F. B : BON PARTIT DEL CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER TOT I NO FER-SE AMB LA VICTÒRIA

Posted: 06 Dec 2016 11:26 PM PST

CVS Fustes ca’n Vaquer 0-3 CV Porto Cristo
Les cadets B dissabte varen rebre al líder de la categoria en un partit molt disputat per part dels dos equips, però amb un resultat satisfactori per les visitants. El primer set va començar a favor de les solleriques, amb un servei molt intel•ligent i una defensa bastant efectiva, però les del Porto Cristo no varen tardar en mostrar el seu contundent atac que va poder amb les nostres.

El segon set va tenir un clar dominador, el Porto Cristo. Les de La Vall varen cometre alguns errors que varen fer que el visitant agafes clar avantatge en el marcador. Les nostres cadets no donaren res per perdut i entraren al tercer set dispostes a desplegar el seu bon joc i guanyar-lo, i així ho feren, amb una molt bona defensa es plantaren a un 22-22, però els punts finals caigueren de part de les portenyes.

No va poder ser, però les solleriques es convenceren de que poden jugar a un molt bon nivell i plantar cara al líder. La setmana que ve les nostres tornen a jugar a Sóller a les 12 h contra el Vilafranca.

INFANTIL F. A : CÒMODE VICTÒRIA DEL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER A CIDE

Posted: 06 Dec 2016 11:04 PM PST

CV CIDE B 0-3 CVS CONST. M. GALINDO SOLLER amb parcials de 5-25/4- 25/9-25

Pel CVS CONST. M. GALINDO SÓLLER jugaren, Marta Riutort, Aina Zamrik, Ines Tugores, Mar Crespi, Paula Mayol, Malen Sebastian, Sara Sanchez, Claudia Morell i Esther Coll.
Partit plàcid el que va tenir el nostre infantil femení A de CVS Const. M. Galindo Sóller en la seva visita al col·legi del Cide el passat dissabte dematí a les 9h del mati.

Molta diferència de joc entre els dos equips que va quedar reflectida en el marcador, amb un equip solleric mes físic i amb una major tècnica, davant un equip col·legial molt jove que hi posava molta il·lusió i ganes. A pesar de la diferencia tècnica i física de les nostres jugadores, no es varen distreure i feren un partit molt seriós, sense perdre la concentració en cap moment i per tot això es va donar la gran diferencia en el marcador final.

Aquesta nova victorià fa que les nostres nines segueixin encapçalant la classificació de primera infantil femení. El nostre equip tornarà a jugar el pròxim divendres a les 18h en el pavelló de Son Angelats on rebrà la visita de les nines del CV Alaró.

INFANTIL F. C : EL CVS NÀUTICA SÓLLER CAU EN EL SEU PRIMER TIE BREAK DAVANT EL PORTO CRISTO

Posted: 06 Dec 2016 10:58 PM PST

CVS Nàutica Sóller 2-3 CV Porto Cristo (27-25/25-23/10-25/15-25/7-15)
Les nostres infantils més joves, el passat dissabte s’enfrontaren a un sorprenent Porto Cristo. El primer i el segon sets varen anar ajustats en tot moment però les nostres varen demostrar saber estar en els punts més desisius i aconseguiren endur-se els dos primers sets.

Pareixia que la cosa estava feta però, el tercer i el quart varen caure per l’equip visitant, que va mostrar un clar domini a causa dels nervis i les errades de les nostres jugadores. El cinquè i darrer set va esser una mescla de sensasions ja que era la primera vegada de les nostres joves jugadores que jugavem un tie break i els nervis les van sobrepassar reflectint en el mercador un 2-3 final a favor del CV Porto Cristo.

Tot i això, destacar el bon partit de les nostres jugadores on es va poder veure un gran canvi, els queda molt camí per davant!. Enhorabona!!

Los comentarios están cerrados.