Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller

SENIOR M. B : DERROTA DEL CVS CONST. TUENT SÓLLER A MANACOR

Posted: 29 Nov 2016 12:35 AM PST

CV Manacor juv. 3-0 CVS Const. Tuent Sóller (25-10/25-17/25-16)

Pels sollerics jugaren: Albert Ros, Miquel Colom, Pep Campillo, Alberto Terrón, Gerar Puig i Marc Martorell.
Partit de circumstàncies dels sollerics davant un juvenil del CV Manacor que no va haver de lluitar gaire per doblegar als nostres.

Els del CVS Const. Tuent Sóller arribàven amb 6 jugadors contats al partit i un d’ells, en Pep Campillo, amb molèsties als bessons que pràcticament no el deixàven caminar, molt menys botar i jugar a un nivell mínimament normal.

Amb aquestes circumstàncies, els nostres lluitare i ho intentaren davant uns juvenils que jugaren a plaer. En cap moment es va poder lluitar per cap dels parcials i el partit acabà per la via ràpida.
Pep Campillo
Menció especial per a Campillo que va fer un gran esforç per no deixar l’equip penjat i que va aguantar els tres parcials en un estat físic molt delicat, jugant-se el físic i donant-ho tot a la pista. Chapeau Pep!!… tot un exemple.

INFANTIL M. A : LLUITADA DERROTA DEL CVS AQUALIA SÓLLER A PÒRTOL

Posted: 29 Nov 2016 12:20 AM PST

CV Pòrtol 3-1 CVS Aqualia Sóller (25-27/25-19/26-24/25-18)

Partit molt interessant el que varen jugar els nostres infantils del CVS Aqualia Sóller davant un rival que es mostrà constant i regular, i que quant juga a casa sempre és un equip complicat de batre. Tot i això, els nostres jugadors lluitaren de valent durant tot el partit fent gaudir al públic assistent. Els parcials mostren la igualtat que es va veure a la pista tot i que els nostres es mostraren més irregulars que els portolans.

Satisfacció general després d’un partit d’aquests que fa ganes jugar i del que es treuen conclusions perque afavoreixen l’aprenentatge de situacions males de reproduir als entrenaments.
La propera setmana els nostres visitaran el Sant Josep Obrer a les 10:00 h del dematí de dissabte. Molta sort!

INFANTIL F. : VICTÒRIA DEL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER EN EL DERBI SOLLERIC

Posted: 28 Nov 2016 11:58 PM PST

CVS CONST. M. GALINDO SÓLLER 3-0 CVS FORN DE CAN FRAU SÓLLER amb parcials de 25-15/25- 12/25-9

Aquesta jornada tocava derbi entre el nostres dos equips sollerics de la lliga de primera infantil femení que acabà amb victòria de les mes grans damunt les petites per 3-0, en un partit que es jugà divendres passat al pavelló de Son Angelats.

El partit com es presumia va ser de domini de les infantils A del nostre club damunt les B, però el partit va començar molt igualat ja que les més petites es mostraven amb molta intensitat defensiva davant els atacs de les mes grans, però a mesura que avançava el set la major envergadura i experiència de les més grans decantaren el primer set fins arribar al 25-15 final.
Els altres dos set varen ser de domini de les jugadores d’Alfons Ramon, a pesar de la bona actitut de les petites, que tot i lluitar totes les bolles no pogueren fer res davant el físic i contundència en atac de les infantils A. Cal destacar que les B mostraren molt bones maneres, ja que es veren molts de detalls de qualitat en moltes de les seves jugadores. En definitiva bon espectacle que varen entretenir al públic i al final del partit bon ambient fent fotos conjuntes.
Les Infantil A juguen el proper dissabte al col-legi cide a les 9:00 h del dematí i les B tendran jornada de descans… molta sort!.

Los comentarios están cerrados.