Sports de ca Nostra

Tercera Regional ; Campo Nova Cabana Deportivo Marratxi-Sporting Sta. Ponsa Talarrubias

img_3589Diumenge 27 de novembre, a les 12:00 al camp municipal de Marratxí Sa Nova Cabana, el nostre equip disputarà la setena jornada de la lliga del Grup A de 3ª Regional contra l’Sporting Sta. Ponsa Talarrubias, amb l’objectiu de lliutar per continuar amb la bona dinàmica del grup. El vostre suport ens resulta essencial, VOS ESPERAM!!! #feelmyroar #jornada7 #lliga

Domingo 27 de Noviembre, a las 12:00 en el campo municipal de Marratxí Sa Nova Cabana, nuestro equipo disputará la séptima jornada de liga del Grupo A de 3ª Regional contra el Sporting Sta. Ponsa Talarrubias, con el objetivo de luchar para continuar con la buena dinámica del grup, Vuestro apoyo nos resulta esencial. ¡¡OS ESPERAMOS!! #feelmyroar #jornada7 #lliga

J.L.Rendón para sportsdecanostra

Los comentarios están cerrados.