Sports de ca Nostra

La Fundació de la FFIB ajuda el Futbol dels discapacitats

ffibLa darrera reunió de la Fundació del Futbol de la FFIB va acordar -entre altres qüestions- subvencionar una part dels pagaments als àrbitres de les competicions de Futbol Sala organitzades per la Federació Balear d’Esports per a persones amb Discapacitat.

També s’ha acordat tramitar un conveni amb l’IBSALUD (en el seu programa Padi) perquè els joves futbolistes puguin tenir una revisió dental gratuïta.
La Fundació del Futbol, que presideix Miquel Bestard, du endavant iniciatives solidàries amb l’objectiu de implicar la Federació dins la societat de les Illes Balears. Fa poc, la Fundació va participar en la publicació d’un Calendari del 2017 per ajudar a una iniciativa solidària del Sindicat Unificat de Policia.
En aquests moments està tramitant donar suport a la publicació d’un llibre sobre la història del Futbol a les Illes Balears.

FFIB

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.