Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller

30522986572_f996f1bf31_oINFANTIL F. A : FÀCIL VICTÒRIA DEL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER DAVANT EL PORTO CRISTO

Posted: 09 Nov 2016 05:30 AM PST

CVS CONST. M. GALINDO SOLLER 3-0 CV PORTOCRISTO amb parcials de 25-13/25- 4/25-12

Pel CVS CONST. M. GALINDO SÓLLER jugaren, Silvia Mairata, Aina Zamrik, Laura Weingart, Ines Tugores, Mar Crespi, Paula Mayol, Malen Sebastian, Sara Sanchez, Maria de la Torre, Claudia Morell i Esther Coll.
El nostre infantil A femení va sumar una nova victòria divendres passat en el pavelló de Son Angelats al guanyar amb claretat a un voluntariós CV Porto Cristo que es va mostrar inferior a les nostres nines.

Del partit es poden dir poques coses, ja que el marcador xerra per ell tot sol. Les solleriques es trobaren un Porto Cristo molt treballador i amb ganes de fer front a les solleriques, però la millor qualitat tècnica i tàctica feren que només hi hagués un equip damunt el parquet, ja que les solleriques dominaren el partit en tot moment començant amb bons serveis que dificultaven el joc visitant. També cal destacar que les nostres jugadores aprofitaren molt be els free que mos tornaven les visitants amb bons atacs per centre.

El pròxim dissabte a les 16h les nostres nines aniran al pavelló de Sant Josep per intentar aconseguir una nova victòria.

SENIOR M. B : DERROTA DEL CVS CONST. TUENT SÓLLER A PÒRTOL EN UN PARTIT MOLT IRREGULAR

Posted: 08 Nov 2016 11:40 PM PST

CV Pòrtol 3-1 CVS CONST. TUENT SÓLLER (25-14/22-25/25-15/25-22)

Pels del CVS jugaren : Albert Ros, Miquel Colom, Pep Campillo, Damià Coll, Marc Martorell, Pepllu Calvo, Alberto Terrón, Gerard Puig i Toni Colom.
Igualat partit a Pòrtol davant un equip local amb molt d’ofici que gràcies al seu oposat va desnivellar la balança en els moments claus del partit. Molta lluita per part dels dos equips que va fer gaudir al públic assistent.

Els nostres començaren amb problemes en recepció que els varen deixar en mans dels locals que atacaven amb contundència. El primer set no va tenir història tot i que els sollerics anàren de menys a més. En el segon, es va millorar la recepció i tant en Damià com en Marc per zona 4 puntuaven amb contundència. La feinada en defensa dels nostres es va reflexar en el marcador i es va comandar tot el parcial aconseguint igualar el partit.
I després es va començar a notar el pas dels punts i la falta d’idees per aturar a un oposat del Pòrtol que puntuava cada bolla que atacava. Sempre a remolc i a expenses dels errors rivals, els nostres no deixaren d’intentar-ho però ja no disposaren d’opcions de guanyar cap dels dos sets que es jugaren a partir de l’empat a 1.
Només a mitjans quart set, els locals varen retirar l’oposat de pista i els sollerics s’aproparen i es posaren per davant dfins que l’oposat tornà a pista per decidir el set en un final molt igualat i finiquitar el partit.
Enhorabona als nostres per la feina feta i a seguir!. El proper dissabte, es rebrà el CV Sant Joan a Son Angelats a les 18:30 h. Molta sort!!.

Los comentarios están cerrados.