Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller

JUVENIL F. A : EL CVS XC PROPERTIES GUANYA TOT I NO JUGAR AL SEU MILLOR NIVELL

Posted: 08 Nov 2016 05:30 AM PST

CVS XC Properties Sóller 3-0 Porto Cristo (25-19 25-23 25-17)

Les solleriques s’endugueren un partit on no va destacar pel bon joc. Els tres set foren iguals, la mala recepció i la gran quantitat de serveis fallats varen fer que les de Sóller arribessin als moments finals amb el marcador ajustat, pero gràcies a la pegada de les seves atacants s’emportaren el primer i el tercer parcials sense passar gaire pena.

El segon fou més complicat però acabà caiguent del costat de les locals per un ajustat 25-23.

La propera setmana les nostres visitaran a La Salle P.I. amb el que es troben empatats a la classificació en el segon lloc. Partidas assegurat a les 12:00 h del migdia del diumenge… molta sort!!

JUVENIL F. B : DERROTA DEL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER A LA PISTA DEL LÍDER

Posted: 08 Nov 2016 05:08 AM PST

CV Mayurqa 3-1 CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER (25-14/25-19/23-25/25-9)
Massa castic al marcador per la feina feta. Les solleriques féren un bon joc els tres primers sets i en el quart tornaren els nervis en un set per oblidar. Estigueren molt bé en defensa i en servei però molt fluixes en atac, i això va donar l’avantage al contrari. Saberen aturar el joc fort per zona quatre amb molt bones defenses però el nostre atac no fou contundent i això tengué com a conseqüència sa disputa de punts llargs i molt lluitats que caigueren de part del Mayurga en més ocasions de les quals és varen merèixer.

Mal resultat, bon joc i millors sensacions. El proper dissabte a les 16:30 h reben a un dels altres equips forts de sa categoria, el Sant Josep Obrer. Confiam seguir amb la millora mostrada i fer un gran partit, vos esperam!!.
Per l’Elèctrica Bernat jugaren, capitana Aina Rullan, Marta Valls, Sílvia Sánchez, Encarna capo, Carme Bernat, Ana Maria Hernández, Carla Corbett i Lola Rullan.

CADET F. B : IMPORTANT VICTÒRIA DEL CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER DAVANT EL CV MAYURQA

Posted: 08 Nov 2016 03:28 AM PST

CVS Fustes ca’n Vaquer 3-0 CV Mayurqa  (25-18/ 25-16/ 25-23)
Les cadets pogueren afrontar el partit amb totes les baixes de la setmana passada recuperades. El partit es va caracteritzar pel control que varen tenir les nostres en tot moment sobre el partit, ja que varen anar per davant en el marcador durant els tres sets.

Durant el primer set va fallar un poc la nostra recepció, però es va saber controlar i es va anar millorant durant tot el partit.
 Durant l’encontre es varen poder veure moments de molt bon joc, on varem comprovar que les cadets del CVS van millorant dia a dia i treuen el profit de les hores d’entrenament. Un partit on totes les jugadores varen poder gaudir de minuts dins la pista i on es va disfrutar de jugar, esperem seguir així!
Les cadets del CVS Fustes ca’n Vaquer es desplaçaran el pròxim dissabte a Montesion a les 13:30h.

INFANTIL F. C : MOLT BONA EVOLUCIÓ DEL CVS NÀUTICA SÓLLER TOT I LA DERROTA

Posted: 08 Nov 2016 03:13 AM PST

CVS NÀUTICA SÓLLER 1-3 ESPORLES CV
Pel CVS jugaren: Marta W., Laia, Laura, Nour, Camelia, Cata, Blanca, Mariona, Irene, Noemí, Aina i Clara.
El marcador del partit no reflexa la realitat d’aquest equip, doncs entrenament rere entrenament l’evolució del grup es constant i això es veu als partits, on sempre sorprenen als seus entrenadors. Evidentment la joventut del grup es nota si tenim en compte que 9 de les 14 jugadores del Nàutica Sóller encara son alevins (10 i 11 anys); i estan competint contra nines de primer i segon any d’infantil (12-14 anys).

Però això no les fa encollir el braç i plantar cara. Les indecisions i els dubtes encara son presents enmig del camp, però les accions positives, com son les bones recepcions i frees a lloc, o els atacs amb batuda ja fan molt acte de presencia als seus partits, d’aquesta manera aconseguiren aquesta jornada tornar a guanyar un set al seu rival.
El proper partit serà aquest divendres 11 de Novembre a les 18:00 al Col·legi Montesión a Palma. Molta

sort menudes!!

Los comentarios están cerrados.