Sports de ca Nostra

Vela: Maria Bover i Clara LLabres campiones de la Copa d’Espanya de la classe 420

capturaDesprés de les dues proves finals disputades a la jornda d’ahir s’ha tancat aquesta Copa d’Espanya organitzada pel RCNPalma amb unes condicions climàtiques molt complicades per la falta de vent però que tot i la dificultat s’han pogut disputar un total de 8 mànigues de les 9 programades.

Els regatistes Balears han destacat entre els 101 participants d’aquest esdeveniment nacional, la tripulació de Maria Bover i Clara LLabres (RCNPalma i CNArenal) aconseguien el subcampionat absolut i s’alçaven amb la victòria en la classe femenina. Les noies de Balears però donaven més sorpreses grates per a la nostra comunitat i la parella del RCNPalma formada per Giulietta Lang i Tess Provenzal aconseguien ser dècimes en la general i ser les vencedores en les categories Sub17 i Sub19 femení. Mentre Aina Colom i Victòria Sisk del CNArenal eren oncenes i subcampiones femenines de les categories Sub17 i Sub19.
En la categoria masculina el pòdium ha vingut per part de la parella del RCNPalma Albert Torres i Xisco Alemany que coseguían un 5è lloc de la general i el subcampionat de la categría Sub19.
Cal destacar també que han estat 15 les tripulacions Balears que han aconseguit situar-se al selecte grup Or d’aquest esdeveniment.
font: Federación Balear de Vela

Los comentarios están cerrados.