Sports de ca Nostra

El boxejador Youba Sissokho fa entrega d’un cinturó de campió al Centre d’Interpretació de l’Esport de les Illes Balears

14753415_10153779730666059_530256706284329535_oEl boxejador Youba Sissokho fa entrega del cinturó de campió d’un dels seus primers campionats neoprofessionals al museu del Centre d’Interpretació de l’Esport de les Illes Balears

El boxejador mallorquí, d’origen senegalès, Youba Sissokho ha fet entrega al director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, d’un cinturó del títol de boxa neoprofessional del 2012, campionat disputat a les Illes Balears i un dels primers en el qual va competir, perquè quedi a disposició del museu del Centre d’Interpretació de l’Esport de les Illes Balears.
La peça s’integrarà en el museu que està format per aproximadament 200 peces donades de manera desinteressada per esportistes de les Illes Balears i relacionades amb fites esportives d’especial rellevància.

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.