Sports de ca Nostra

El Palau Municipal de l’Esport Son Moix acull el Trofeu Ciutat de Palma de Voleibol

14519670_1155147577906748_4016537189286835068_nJosé Hila: “ Palma ha viscut molt bones èpoques amb aquest esport i estic segur que els equips són el present i el futur del voleibol” El torneig serà gratuït i els aficionats podran gaudir el propers dissabte i diumenge d’un torneig d’alt nivell

 

Durant  el trofeu es donaran a conèixer de forma oficial els dos equips mallorquins que aquesta temporada disputaran la Superlliga Femenina 2 i la Superlliga Masculina

Palma, 5 d’octubre 2016.- El Palau Municipal de l’Esport Son Moix acull aquest cap de setmana el Trofeu Ciutat de Palma de Voleibol, que ha estat organitzat per la Federació de Voleibol de les Illes Balears, el Voley Ciutat CIDE i el Ca’n Ventura Voley Palma, amb la col·laboració de l’Institut Municipal de l’Esport. L’esdeveniment serà gratuït i els aficionats podran gaudir el propers dissabte i diumenge d’un torneig d’alt nivell.

14470652_1155147447906761_191937780577289853_n

El trofeu ha estat presentat el matí d’avui pel batle de Palma, José Hila; la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, i la presidenta de la Federació de Voleibol de les Illes Balears, Dolors Besné. També han  assistit el director general d’Esports, Sergio Rodríguez;  el president del CV Can Ventura Palma, Damià Seguí; el president del CV JS Hotels Ciutat CIDE, Antoni Figuera; el regidor de Ciutadans, Bartomeu Cañellas,  i el director comercial de Roc Hotels, Andreu Fullana.

 

Hila ha agraït el suport dels organitzadors, equips, jugadors i patrocinadors i ha convidat a tots els ciutadans i ciutadanes a assistir a aquest esdeveniment gratuït, i a “gaudir d’un cartell de primer nivell al Palau Municipal d’Esports Son Moix”. Així mateix, ha recordat que “Palma ha viscut molt bones èpoques amb aquest esport i estic segur que els equips són el present i el futur del voleibol” .

 

Per la seva banda, Dolors Besné, ha agraït el suport de l’Ajuntament i els patrocinadors i ha destacat la importància que els infants puguin gaudir des de petits d’aquests tipus de competicions, on poden veure el joc en equip. També la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha recordat la tradició d’aquest torneig en Palma i ha celebrat que es pugui dur a terme una altra edició.

 

El format escollit per a la competició és un triangular per categoria, femenina i masculina, on s’enfrontaran quatre equips de les Illes i dos equips de Castelló amb el següent calendari de competició:

 

8 Octubre a les 10:30h: Ushuaïa Eivissa – CV Mediterráneo                                                                              Masculí

8 Octubre a les 12:30h: JS Hotels Ciutat Cide – Volei Grau                                                                                Femení

8 Octubre a les 17:00h: Ca’n Ventura – CV Mediterráneo                                                                                   Masculí

8 Octubre a les 19:00h: Avarca Menorca – Volei Grau                                                                              Femení

9 Octubre a les 10:00h: JS Hotels Ciutat Cide – Avarca Menorca                                                                             Femení

9 Octubre a les 12:00h: Ca’n Ventura – Ushuaïa Eivissa                                                                                    Masculí

 

Durant l’esdeveniment es durà a terme la presentació oficial dels dos equips palmesans que disputaran la Superlliga Femenina 2, Voley Ciutat CIDE, i la Superlliga Masculina, Ca’n Ventura Voley Palma.

Premsa Ajuntament de Palma

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.