Sports de ca Nostra

Pàdel: Udyr i Factory, campions de Balears de Segona

capturaAquest cap de setmana s’han disputat a les instal·lacions del Club Factory del Polígon de Son Castelló, els campionats de Balears de segona i tercera categories enmig d’un gran ambient i participació de vint-i equips entre els que es van donar cita els desplaçats des de Menorca i Eivissa. El club Udyr Pádel Sport de Son Sardina es va proclamar campió de Segona masculí en vèncer a la final el Tenis Campos per un ajustat 3-2. Uns minuts abans les noies del Factory A s’havien imposat per un rotund 5-0 a les del Pins Pàdel a la final femenina de la mateixa categoria. En tercera, es van proclamar vencedors el Pins Pádel masculí que va derrotar el Fit Point per 3 a 2, mentre que en fèmines van ser les jugadors del Tenis Campos les que van guanyar per 5-0 al Club de Tenis Alayor. El president de la Federació, Paco Sanz, va fer entrega de les distincions als guanyadors.

Font i foto: Federació de pàdel de les Illes Balears

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.