AQUEST DIMARTS SOPAR AMB SOCIS A CAMPOS, APUNTA’T COMENÇA LA CHAMPIONS !!

9 septiembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
 sopar-a-campos-setembe-2016Amb motiu del primer partit de la Champions 2016-2017 en que el Barça juga davant el Celtic de Glasgow en el Camp Nou, l’Àrea Campos de la PB Els Tamarells ha organitzat en el Bar Can Vermell un sopar amb socis per tal de seguir el partit en gran pantalla, i presenciar i participar en el sorteig de viatges a Barcelona.
 
  En el transcurs del sopar es sortejaran, d’entre tots els socis, 8 viatges per anar a veure l’interessantíssim partit de Lliga de Campions entre el FC Barcelona i el Manchester City de Pep Guardiola, a jugar el dimecres 19 d’octubre a les 20’45 hores, i 8 viatges per anar a veure el partit de Lliga FC Barcelona – Granada (29-30 octubre).
 
 Entre els socis assistents sortejarem un viatge per a dues persones, amb entrada, per anar veure el partit FC Barcelona – Granada (dia 29 o 30 d’octubre).
 
 El menú serà plat principal a escollir entre sípies a la planxa, escalopa de porc o vedella, o “cordon blue”, amb patata o ensalada, amb beures, gelat, i cafè. Preu per socis, 14 euros, no socis, 16 euros. 
 
   Les places són limitades, podeu fer la reserva al telf 971-650133, indicant nom i si sou socis, teniu de temps fins el dimarts dia 13 a migdia, i s’atendran les reserves cronològicament.
 
  La Junta Directiva
escut-pb-els-tamarells final-champions-2017

Comentarios cerrados