Sports de ca Nostra

La PB Els Tamarells supera els 1000 socis

escut-PB-Els-Tamarells1En el sopar amb socis celebrat en el Bar Ca Na Moreneta a Ses Salines, on hi assistirem unes 60 persones per sopar, participar en el sorteig i veure el partit de tornada de final de la Supercopa d’Espanya que l’equip de Luís Enrique va guanyar per 3-0  al Sevilla.

En el transcurs del sopar, organitzat per l’Àrea Ses Salines – Colònia Sant Jordi, formada pels directius Miquel Contestí, Marga Burguera, Miquel Perelló i Apol·lònia Maria Salom, es varen fer varis sortejos, 8 viatges per veure el primer partit de Champions en el Camp Nou la present temporada, 8 viatges pel partit FC Barcelona – At. Madrid de Lliga, i un sorteig especial entre el socis assistents, un viatge i entrada per a dues persones per veure el debut en la Champions del Barça en el Camp Nou.

L’afortunat fou el soci nº 1008 Jaume Bonet Garcias (Ses Salines), el primer suplent el soci nº1006 Miquel Pere Clar Verger (Ses Salines) i el segon suplent la sòcia nº 529 Margalida Burguera Burguera (Ses Salines).

Durant la vetllada es donaren d’alta fins a 16 socis nous lo que va suposar passar la xifra dels 1000 (ara som 1010), una quantitat a l’abast de poques penyes, de la que la junta se sent orgullosa, ja que ho considera un premi a la bona feina feta. Moltes gràcies a tots els socis per la confiança.

 

PB Els Tamarells

Los comentarios están cerrados.