Sports de ca Nostra

L’IME millora la pista esportiva de la plaça dels Patins

Plaça PatinsSusanna Moll: “Estam treballant en la millora de diferents infraestructures esportives de Palma a través de tasques de manteniment, prioritzant les més urgents per oferir als ciutadans millors instal·lacions i millors serveis municipals”

 

S’ha sanejat i pintat els suports de la reixeta exterior, s’han reparat i pintat les porteries de hoquei i s’ha assegurat el tancament lateral

 

 

Palma, 17 d’agost de 2016.- L’Institut Municipal de l’Esport (IME) de l’Ajuntament de Palma ha realitzat diferents actuacions de millora a la pista de la plaça Bisbe Berenguer de Palou, més coneguda com la plaça dels Patins, per tal de millorar la seguretat i la imatge d’una de les pistes més antigues de Palma.

 

Les tasques han consistit a sanejar, tractar i pintar els suports de la reixeta, s’ha assegurat el tancament lateral i s’han reparat i pintat les dues porteries de hoquei.

 

Aquesta intervenció no ha suposat un cost addicional per a l’Ajuntament de Palma, atès que s’ha realitzat amb recursos humans propis: els operaris de la brigada de manteniment i obres de l’IME i quatre operaris del programa visibles de Palma Activa, que han treballat a diferents actuacions de manteniment de l’àrea.

 

La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha afirmat que “estam treballant en la millora de diferents infraestructures esportives de la nostra ciutat a través de tasques de manteniment, prioritzant les més urgents per oferir als ciutadans de Palma millors instal·lacions i millors serveis municipals”.

 

Aquesta pista és el bressol d’un dels clubs més antics de Palma, l’Espanya  Hoquei Club, un club amb 45 anys de trajectòria que s’ha consolidat com un dels més antics de Palma,  i que es va proclamar campió de la lliga Elit masculina la passada temporada.

Gabinet de Comunicació

Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.