Campanya Socis C.D.Manacor i F.C.Inter Manacor

10 agosto 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

socis mod 3Aquesta setmana s’ha posat en marxa la campanya de socis conjunta, que inclourĂ  als dos equips Amateurs a Preferent i a Primera Regional, a mĂ©s del Juvenil divisiĂł d’Honor i els Juvenils Nacionals i 1ÂȘ Regional.

 

S’ofereixen 4 carnets a diferents preus, un carnet general per a totes les edats a 30€, un carnet per a empreses a 50€, que inclou publicitat a la pàgina web del club, i els carnets Plata i Or, a 100€ i 150€ respectivament.

 

Tots els socis i abonats, tindran entrada gratuïta a tots els partits del Manacor Preferent, Inter Manacor Primera Regional, Juvenil Divisió d’Honor, Juvenil Nacionals i Juvenil Primera Regional i la resta d’equips de categories inferiors.

 

Una Ă mplia oferta que prĂ cticament inclou tot el futbol d’alt rendiment del poble, a mĂ©s de diverses avantatges i descomptes en diferents comerços i serveis de Manacor i comarca, els quals s’aniran publicant a les xarxes socials del club.

 

“Des de el Club es tĂ© la voluntat d’oferir a tot el poble una oferta de futbol atractiva i a un preu assequible, per tal d’omplir el camp cada cap de setmana i recuperar l’esperit i l’essĂšncia del futbol a Manacor. Sota l’eslĂČgan #juntssumem, tornem a posar entre tots, el futbol de Manacor al lloc que li pertoca”

 

Per a tots aquells interessats i amb ganes de futbol, es pot passar per les oficines de Na Capellera de dilluns a divendres de 17:00h a 20:00h, i recollir el vostre carnet.

 

 

 

C.D Manacor i F.C Inter Manacor.

Comentarios cerrados