Sports de ca Nostra

Bestard va presidir la primera reunió de Tercera Divisió per informar sobre la temporada que comença

CapturaEra la primera reunió dels clubs de Tercera Divisió en aquesta temporada 2016-2017 i el primer tema a tractar era el de les subvencions en els desplaçaments interilles.
Se va informar que durant el primer mes de competició es podrà viatjar acollint-se al pressupost ja aprovat, i que, el mes de setembre, el Govern Balear adjudicarà per concurs els viatges corresponents a la resta de la temporada.

ENTRADES A 10 €

Se va decidir que els preus de les entrades serien unificats a 10 €, i que cada club informaria dels dos partits més importants, que se cobrarien a 15 €.
També se va acordar facilitar 27 invitacions a l’equip rival.

TORNEIG AMISTOSOS

Sobre els partits amistosos de tornejos festius, se procuarà que els equips que venguin d’una altra federació tenguin les autoritzacions corresponents, i que, si vénen de l’estranger, tenguin una assegurança vigent. Els arbitratges reduïran un 50% el seu cost.

PROJECTE FEDERATIU

El president Miquel Bestard va informar als clubs del projecte que té la FFIB de fer responsables als propis federats de la quota de mutualitat i fitxa, per evitar problemes financers als clubs a principis de cada temporada. Els representants dels clubs mostraren al seu acord.
Bestard també va explicar que el projecte inclou la creació d’un «Portal del Federat», una pàgina web a la qual cada jugador podrà tenir accès per fer les seves gestions i conèixer la seva situació esportiva.

FFIB

Los comentarios están cerrados.