Sports de ca Nostra

PB Els Tamarells. Torneig Festes de Sant Jaume a Santanyí

Equip PB Els Tamarells PB Els Tamarells i equip del Bar Can PiquerL’equip de la PB Els Tamarells, format per socis santanyiners, va participar en el Torneig Festes de Sant Jaume 2016. L’encontre de futbol-7 fou davant l’equip d’empreses del Bar Can Piquer jugant el el Camp Municipal de Santanyí. La penya barcelonista va perdre per 2-5, anotant Julià Buguera i Xavi Gornals pels barcelonistes, i Toni Rebassa (2), Llorenç Dalmau (2) i Xavi Ballester pels de Can Piquer.

La PB Els Tamarells va formar amb Juanjo Bonet, Pere Estelrich, Tomeu Covas, Josep Prohens, Xavi Gornals, Miquel Escales, Antoni Vela i Julià Burguera, sent l’entrenador Miquel Vadell i els ajudants Maria dels Àngels Obrador i Andreu Server.

El Bar Can Piquer va alinear a Miquel Reina, Toni Rebassa, Xavi Ballester, Sebastià Galmés, Toni Ferrer, Llorenç Rigo i Llorenç Dalmau. Curiosament Reina, Rebassa, Galmés i Dalmau són també socis de la PB Els Tamarells.

La propera cita esportiva de la penya será el dimecres dia 24 d’agost amb la disputa del Trofeu Festes de Sant Agustí a Felanitx, on hi participaran les penyes locals del R.Mallorca, Ath. Bilbao, R.Madrid i la barcelonista de la PB Els Tamarells. Així mateix es farà un homenatge pòstum a Arturo González, soci d’Honor de la penya i que fou president de la Peña Colchonera de Mallorca, el qual ens va deixar el passat mes de març.

Sebastía Oliver

 

La Junta Directiva

Los comentarios están cerrados.