Sports de ca Nostra

«FUTBOLIN» ENTRE EL PROPIETARI DEL MALLORCA I MIQUEL BESTARD

00100_0001005527_2_futbolinRobert Sarver, Maheta Molango, el vicepresident Montis i Miquel Bestard varen jugar a futbolin durant la presentació de les noves instal·lacions de Son Bibiloni.A les sales inaugurades els jugadors i tècnics podran passar les hores lliures. Grans sales per fer menjars, per veure televisió, per jugar a billar i futbolin.
A la presentació oficial hi varen assistir els mitjans de comunicació i una àmplia representació dels ex-jugadors mallorquinistes, com Miquel Àngel Nadal, Julià Mir, Joan Forteza, Ivàn Campo, Gustavo Siviero, Alfonso Pérez i Ariel Ibagaza.
Com varen explicar el màxim accionista i el conseller delegat, Sarver i Molango, es tracta de dotar a Son Bibiloni d’un espai per passar estones agradables, per aconseguir més unió social entre els membres de la plantilla i el cos tècnic.

Miquel Bestard va tenir una conversa amb Robert Sarver, durant la qual li va agraïr, en nom de la Federació, tots els esforços que se fan per millorar el club i el va animar a començar una nova etapa d’estabilitat social i esportiva.

ffib

Los comentarios están cerrados.