COMUNICAT-NOTA DE PREMSA CD MANACOR FC INTER MANACOR

13 junio 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

manacor-inter-300x181De cara a les properes temporades ambdĂłs clubs treballaran conjuntament tan en la gestiĂł com en el marc esportiu Manacor, 13 de Juny de 2016.

DesprĂ©s de diverses reunions on s’han tractat tant temes esportius com de gestiĂł, els dos clubs manacorins han arribat a un acord de col·laboraciĂł, per tal de treballar de forma conjunta en tot el relacionat en cantera, tan en el marc esportiu com social i de gestiĂł.

La directiva del F.C. Inter Manacor passarĂ  a integrar-se dintre de la directiva de C.D. Manacor per tal de treballar en diverses Ă rees del Club i dotar a la instituciĂł de mĂ©s mans joves per seguir creixent com a instituciĂł esportiva en l’àmbit manacorĂ­.

L’acord permetrà seguir reforçant el projecte del C.D. Manacor portat a terme durant aquests darrers dos anys i intentar donar-li una continuació de cara al futur, amb noves idees i punts de vista, a l’hora que permet al F.C. Inter Manacor afiançar-se com a Club i assegurar la seva existùncia a llarg plaç.

Els dos clubs pretenen donar al poble manacorí una oferta esportiva completa i de nivell, per tal de dotar als joves d’una educació tan social com esportiva, que sigui motiu d’orgull per a tota la família i de mirall en tota la comarca.

Ens els propers dies s’informarà de novetats, quina serà la configuració final de les dues directives i quin serà el funcionament intern de les institucions, de moment es confirma la integració de Tomeu Nadal dintre de la part esportiva.

Maria AntĂČnia LlodrĂ 

Comentarios cerrados