Sports de ca Nostra

COMUNICAT-NOTA DE PREMSA CD MANACOR FC INTER MANACOR

manacor-inter-300x181De cara a les properes temporades ambdós clubs treballaran conjuntament tan en la gestió com en el marc esportiu Manacor, 13 de Juny de 2016.

Després de diverses reunions on s’han tractat tant temes esportius com de gestió, els dos clubs manacorins han arribat a un acord de col·laboració, per tal de treballar de forma conjunta en tot el relacionat en cantera, tan en el marc esportiu com social i de gestió.

La directiva del F.C. Inter Manacor passarà a integrar-se dintre de la directiva de C.D. Manacor per tal de treballar en diverses àrees del Club i dotar a la institució de més mans joves per seguir creixent com a institució esportiva en l’àmbit manacorí.

L’acord permetrà seguir reforçant el projecte del C.D. Manacor portat a terme durant aquests darrers dos anys i intentar donar-li una continuació de cara al futur, amb noves idees i punts de vista, a l’hora que permet al F.C. Inter Manacor afiançar-se com a Club i assegurar la seva existència a llarg plaç.

Els dos clubs pretenen donar al poble manacorí una oferta esportiva completa i de nivell, per tal de dotar als joves d’una educació tan social com esportiva, que sigui motiu d’orgull per a tota la família i de mirall en tota la comarca.

Ens els propers dies s’informarà de novetats, quina serà la configuració final de les dues directives i quin serà el funcionament intern de les institucions, de moment es confirma la integració de Tomeu Nadal dintre de la part esportiva.

Maria Antònia Llodrà

Los comentarios están cerrados.