Sports de ca Nostra

L’IME posa en marxa el programa d’estiu “Nordic walking a la fresca”

nordic-walking-a-la-fresca-2L’Institut Municipal de l’Esport (IME) organitza cinc jornades d’iniciació al nordic walking, que es duran a terme entre els mesos de juny i setembre, a l’aire lliure i a prop de la mar. És una activitat completament gratuïta i l’organització posa al servei de les persones interessades el préstec de bastons.

 

Un dels principals objectius del programa “Nordic walking a la fresca” és acostar els ciutadans a una activitat saludable i incorporar aquesta activitat al seu dia a dia, per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida i donar-los eines per a adquirir hàbits saludables mitjançant la fusió de conceptes de salut, cultura, aire lliure i estiu. En aquest sentit, la tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha destacat que “amb aquestes jornades de nordic walking volem acostar tots els ciutadans de Palma a l’activitat física i a l’esport aprofitant els magnífics escenaris de les platges i la costa de ciutat”.

 

El nordic walking és una activitat molt apropiada per a tots els grups de població, fàcil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut. Amb les tècniques d’iniciació els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla, adaptant la intensitat de la marxa a la condició física de cada persona.

 

L’estiu és un excel·lent període per a aprofitar la costa i les platges de la ciutat; per aquest motiu les jornades es duran a terme als següents lloc de Palma:

 

  • Divendres 10 de juny a les 19:30 h: parc de la Mar + passeig Marítim. El punt de trobada serà davant l’oficina d’Informació turística del parc de la Mar.

 

  • Divendres 1de juliol a les 19:30 h: platja de Ciutat Jardí – parc de Son Perera. El punt de trobada serà davant el parc infantil de la platja de Ciutat Jardí.

 

  • Premsa Ajuntament de Palma

 

Los comentarios están cerrados.