Sports de ca Nostra

Cort ret homenatge a l’Espanya Hoquei Club, campió de lliga Elit

Homenatge Espanya Hoquei ClubJosé Hila: “És un orgull per a aquest Ajuntament i per a tot Palma recollir els fruits de l’esforç i del treball d’un club que manté els valors esportius dins els seus pilars fonamentals, mantenint motivades totes les categories i donant suport a l’impuls de l’esport femení”

 

Els 45 anys d’història de l’Espanya Hoquei Club el consoliden com un dels clubs esportius més antics de Palma

El batle de Palma, José Hila, i membres del consistori han retut avui al saló de plens un homenatge a l’Espanya Hoquei Club, que es va proclamar campió de lliga Elit masculina a la final disputada al pavelló municipal Joan Seguí el passat 21 de maig.

 

El batle ha donat l’enhorabona, en nom de tota la ciutat i ha destacat que “és un orgull per a aquest Ajuntament i per a tot Palma recollir els fruits de l’esforç i del treball d’un club que manté els valors esportius dins els seus pilars fonamentals, mantenint motivades totes les categories i donant suport a l’impuls de l’esport femení”.

 

També han intervingut el president de l’Espanya Hoquei Club, Mateo Martorell, i el vicepresident del club, Fernando Serrano. Martorell ha agraït a l’Ajuntament l’homenatge al club i la implicació municipal amb l’hoquei i ha afirmat que “gràcies a l’Ajuntament tenim la pista de Son Rapinya i la plaça dels Patins”. Per la seva part, Serrano s’ha referit al club com a “una gran família, de la qual estam molt orgullosos”.

 

A l’acte, on han estat presents els esportistes, hi han assistit la tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll; el regidor del grup municipal del PP, Javier Bonet, i el president de la Federació de Patinatge de les Illes Balears, Sebastián Rico

Foto hoquei Espanya

Los comentarios están cerrados.