Athletic Club de Montuïri – Sporting Valldemossa (3-1)‏

13 mayo 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
13177855_969863386468295_9058912525088813978_nDesprés de ploure tot el dissabte el terreny de joc acumulava aigua en abundància, però els col·legiats es decidiren disputar el partit.
Mancava un minut per les 17h quan l’àrbitre va xiular l’inici del matx al Revolt.
Arribant als deu minuts de joc, Sánchez amb un sorprenent gol de cap feia pujar al marcador el primer gol de l’horabaixa.
Seguidament el porter atlètic Salas no podia aturar una pilota per damunt d’ell i els valldemossins empataren l’encontre.
No molt més tard Barceló(14) tornà a avançar als de Montuïri establint el 2-1.
Abans d’acabar el primer temps dexià de ploure.
Als 60 min. el porter visitant era expulsat amb una targeta vermella directe per cometre una falta a fora de l’àrea a Barceló, un jugador de camp hagué de jugar de porter.
Arribant al final del partit, Mesquida rebia la pilota davant la porteria contrària i no perdonà el 3-1.
Alineació: Salas, Candela, Bergas, Cerdà Cifre, Rechach, Andreu, Sánchez, Solier, Barceló, Servera, F. Mas.
Suplents: Miralles Martorell, Mesquida, Nicolau, Coll i Tugores.
Entrenador: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegat: Joan Verdera y Jaume Rigo.
Targetes grogues: F. Mas (22′), Solier (43′), Rechach(87′).
Àrbitres: Ginard Sánchez assistit per Comas Herrero i Verdera Escandell.
Canvis: Nicolau per F. Mas (59′), Mesquida per Servera(74′), Coll per Candela (89′).

L’Athletic Montuïri ha pujat una posició i ara és 12é de la 2a regional.

El dissabte vinent dia 14 de maig, l’Athletic visita Baleares sin Fronteras a les 19:30.