Sports de ca Nostra

El Govern ret un emotiu homenatge a l’Atlètic Balears

H06A2389Els màxims representants polítics de les institucions de les Illes Balears han retut aquest dilluns un emotiu homenatge a l’Atlètic Balears per la consecució del títol més important de la història del Club blanc i blau: la primera Copa RFEF. El solemne acte es duia a terme al Consolat de la Mar, seu del Govern de les Illes Balears i era encapçalat per la Presidenta del Govern Francina Armengol. Per part de l’Atlètic Balears hi assistia el Conseller Delegat Xavier König, el Gerent Lluc Martorell i el Portaveu del Consell d’Administració Joan Bibiloni qui no desaprofitava l’ocasió per sol·licitar l’ajuda institucional per a poder continuar desenvolupant l’ambiciós projecte d’Ingo Volckmann amb l’Atlètic Baleats. L’homenatge també incloïa el cos tècnic, jugadors del primer equip i a Miquel Bestard, President de la Federació de Futbol de les Illes Balears.

Difícilment podrem oblidar aquest 25 d’abril de 2016; quan el Govern de les Illes Balears ens ha retut homenatge per la consecució  la primera Copa RFEF però molt manco el sentit discurs de la Presidenta Armengol que feia referència al partit de tornada que es va poder viure el passat 13 d’abril a Son Malferit on la graderia esclatà d’emcoció amb el gol de Rubén Jurado que certificava l’eliminatòria.

fotos Guiem Sanchez

H06A2389 - copia H06A2177 - copia H06A2198 - copia

Los comentarios están cerrados.