Sports de ca Nostra

Presentació del torneig HM BEACH RUGBY‏

Foto presentacióSusanna Moll: “volem donar tot el nostre suport a aquest esdeveniment, que neix d’un valor tan important com la igualtat i que impulsa la promoció esportiva i cultural”

Avui dematí ha tingut lloc al vestíbul de l’Ajuntament de Palma la presentació del torneig HM PALMA BEACH RUGBY, que tindrà lloc a la platja de Palma del 29 d’abril a l’1 de maig, amb la col·laboració de l’Institut Municipal de l’Esport.

 

A l’acte han intervingut la tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll; el director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons; la directora insular d’Esports del Consell de Mallorca, Margalida Portells, el president de la Federació de Rugbi, Carlos Castellanos; el director de Projecte Home Balears, Jesús Mullor; i el president de Mallorca Rugby Events, José Serrano.

 

Moll ha agraït a l’organització la finalitat solidària del torneig, “que recolza la labor de Projecte Home Balears i projecta les causes solidàries mitjançant l’esport”. També ha destacat que “volem donar tot el nostre suport a aquest esdeveniment, que neix d’un valor tan important com la igualtat i que impulsa la promoció esportiva i cultural.

 

Aquest esdeveniment esportiu, que celebra enguany la seva tercera edició, congrega a la Platja de Palma 36 equips de diferents categories. Comptarà amb una àmplia oferta d’activitats culturals com el concert del grup mallorquí “La Verdera”, l’exhibició de danses africanes, a càrrec de Víctor Uwagba;  el Zumbathon, de la mà d’Anny Rodríguez; o la participació de dos artistes del graffiti, Raúl Ruíz i Joan Aguiló.

 

Apadrinaran l’esdeveniment quatre campiones internacionals de rugbi: Marjorie Mayans, campiona d’Europa de rugbi 7 el 2015; Patricia García, 4a al Campionat del món de rugbi 7 el 2013; Alysha Stone, campiona de la lliga alemanya en XV i XII, i Sophie Spence, campiona en dues ocasions del VI Nacions.

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

 

 

Los comentarios están cerrados.