Sports de ca Nostra

EL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER ES DESPLAÇA A CIUTADELLA PER DISPUTAR EL CAMPIONAT DE BALEARS

20151024_105852Després del Campionat de Mallorca jugat a Artà el passat diumenge, les nostres nines tindran que afrontar el Campionat de Balears a l’illa germana de Menorca, ja que el nostre equip va obtenir el subcampionat després de perdé per 3-2 davant l’equip local, en un partit de gran qualitat i emoció, que varen poder gaudir el gran nombre d’espectadors que es varen donar cita al pavelló de Na Caragol. Els dos equips es deixaren la pell damunt la pista, però les locals es mostraren més encertades en els moment determinats del partit.
En el Campionat de Balears les nostres nines de CVS Const. Marc Galindo Sóller jugaran dissabte a les 12 hores davant el C.V. Artà al pavelló de Ciutadella, repetint la final de la passat diumenge en un partit que significarà el quart enfrontament entre els dos millors equips mallorquins. Després dissabte capvespre a les 17 hores el rival serà C.V. Alaior i per tancar el Campionat de Balears les nostres nines jugaran el diumenge a les 10 hores contra el C.V. Eivissa.
Segons ens han comentat les nostres nines viatjaran amb una gran dosi d’il·lusió per a poder aconseguir el campionat.
Molta sort i a gaudir d’un gran Campionat!!
CV.Soller

Los comentarios están cerrados.