Sports de ca Nostra

Reunió de la Fundació Balear per l’Esport amb tècnics del Consell de Menorca per desenvolupar programes de seguiment esportiu

12920450_10153368034951059_3603562514846688442_nEl gerent de la Fundació Balear per l’Esport, Joan Noguera, i Biel Arrom, Director de l’ àrea de Promoció i Patrocini de la Fundació, s’han desplaçat fins a Menorca, per reunir-se amb els tècnics del Consell, per informar que el suport econòmic que reben de la Fundació (15.000 Euros) pugui ser destinat als programes de seguiment esportiu (previ pas a la tecnificació esportiva), i no sols a l’esport de lleure i escolar que no són raó social de la Fundació.

El fet que la resta de Consells Insulars (excepte Consell de Mallorca), gestionin els seus propis programes de seguiment esportiu fa que hi hagi un desequilibri pel que fa a programes de tecnificació esportiva a les diferents Illes, a Menorca no n’hi ha cap i a la resta d’Illes sí que en tenen.

Los comentarios están cerrados.