Sports de ca Nostra

La 261 Women’s Marathon acollirà participants de 28 nacionalitats‏

presentació womenSusanna Moll:”És una oportunitat d’impulsar l’esport femení, d’incrementar la participació de la dona a l’esport i promocionar la nostra ciutat”

 Joana Maria Adrover: El running és un dels eixos estratègics de la Fundació Turisme Palma de Mallorca 365, perquè té un alt poder d’atracció turística”

 La prova 261 WM l’IME tanca el programa PALMADONA

 alma, 7 d’abril de 2016. – Avui dematí ha tingut lloc al Caixaforum Palma la presentació de la prova 261 WOMEN’S MARATHON, que es celebrarà el pròxim 10 d’abril al parc de la Mar. L’Institut Municipal de l’Esport col·labora amb aquest esdeveniment, que forma part del programa PALMADONA.

 

A l’acte han assistit la tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll; la regidora de l’Àrea Delegada de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover; el Director Territorial de Balears Caixabanc, Xicu Costa, la directora de CaixaForum Palma, Margarita Pérez-Villegas; la directora de la Fundació Vicente Ferrer a les Balears, Isabel Pizá i la directora del 261 Women’s Marathon, Margarita Gómez.

Moll ha destacat que la prova “és una oportunitat d’impulsar l’esport femení, d’incrementar la participació de la dona a l’esport i promocionar la nostra ciutat, dins el marc incomparable del Passeig Marítim de Palma”.

Adrover ha afirmat que “el running és un dels eixos estratègics de la Fundació Turisme Palma de Mallorca 365, que l’any passat va llançar un nou producte turístic: “Passion for Running”, que aglutina set proves esportives, les quals posseeixen un alt poder d’atracció turística”.

 Amb la prova 261 WM l’IME tanca el programa PALMADONA; un innovador programa de l’Institut Muncipal de l’Esport (IME) que va arrancar el mes de març amb un ampli ventall d’activitats i que ha aconseguit dirigir la mirada dels ciutadans cap a l’esport femení, impulsar i visibilitzar el paper de la dona a l’esport.

 Aquest esdeveniment, que celebra la seva tercera edició consecutiva a Palma , és una fita esportiva que uneix l’única prova de marató femenina a Europa i la primera prova femenina de 10 km homologats que té lloc en territori espanyol i enguany per primera vegada incorpora la distància de mitja marató. La 261WM respon al repte de crear espais reivindicatius on la dona sigui la protagonista.

 Aquesta edició acollirà també el programa “Conferencias Mujer, Salud y Deporte”, que es celebrarà el divendres 8 i dissabte 9 d’abril a Caixaforum Palma. Aquestes conferències es centraran en temes fonamentals com són la salut i l’exercici físic, centrat en la importància de la nutrició, tècniques de relaxació i prevenció de lesions.

Gabinet de Comunicació 

Ajuntament de Palma
971 225976

Los comentarios están cerrados.