Sports de ca Nostra

Imatge d’Universo Mujer 2018 amb Amaya Valdemoro i Marta Fernández‏

IMG_4951L’Institut Municipal de l’Esport de l’Ajuntament de Palma ha organitzat la presentació del projecte “UNIVERSO MUJER 2018: INSPIRATION WOMEN. MÁS MUJER, MÁS PROGRESO”, que s’ha celebrat avui horabaixa. La presentació ha corregut a càrrec d’AMAYA VALDEMORO, considerada la millor jugadora de bàsquet de la història a Espanya, l’esportista espanyola més vegades internacional absoluta, i MARTA FERNÁNDEZ, internacional absoluta amb la selecció espanyola, bronze als eurobàsquets de Grècia 2003 i Turquia 2005, i medalla de bronze al mundial 2010 de Txèquia.

 

També hi han assistit la tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, el director general d’Esports, Sergio Rodríguez i la directora de Caixaforum Palma, Margarita Pérez-Villegas.

Los comentarios están cerrados.